Billeje Kingston

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Jamaica
  4. chevron_right
  5. Billeje Kingston

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Kingston

Find den bedste pris på biludlejning i Kingston ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Kingston. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Kingston guide

Billeje Kingston
Biludlejning Kingston

Kingston er hovedstad og største by i Jamaica, som er en af de vestindiske øer i Det Caribiske Hav.Byen ligger på den sydøstlige kyst af øen og har omkring 600.000 indbyggere (2010). Kingston har en stor og vigtig havn, Port Royal, og en lang sandbanke (Palisadoes) forbinder havnen og den internationale lufthavn. Kingston er også Jamaica største uddannelsescenter, og i 1948 University of the West Indies grundlagt her.

Byens navn var oprindeligt Port Royal, den port, der stadig kaldes. Efter et større jordskælv, blev byen grundlagt igen i 1693 af engelske kolonister – og derefter fik sit nuværende navn. Også senere har byen været ramt af jordskælv, herunder i 1907, da over 1.000 mennesker blev dræbt. I 1872, da byen administration officielle hjemsted for det britiske kolonistyre, og den tilbageholdte kapital status Jamaica blev selvstændigt i 1962.

Kingston er opdelt i en gammel og en ny bydel – Old Kingston og New Kingston. Mange af byens mest populære attraktioner er placeret i New Kingston, især langs Hope Road. Jamaica er den reggae musik hjemland, og Kingston mest besøgte attraktion, Bob Marley Museum, der ligger på Hope Road. I nærheden kan du også besøge Hope Botanisk Have.

Andre attraktioner omfatter Devon House – der er også omgivet af en smuk park, National Gallery of Jamaica – og Lime Cay strande og Hellshire.

Klimaet i Kingston er turist venlige, med masser af varme og sol. Mountains Blue Mountains giver byen en bekvem skjold mod regn og tropiske storme.

Byen har to lufthavne, Kingston Norman Manley International Airport, som ligger 15 km syd for byen, og den mindre indenrigslufthavn Tinson Pen Lufthavn.