Billeje Montego Bay

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Montego Bay

Find den bedste pris på biludlejning i Montego Bay ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Montego Bay. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Montego Bay guide

Billeje Montego Bay
Biludlejning Montego Bay

Montego Bay er en kystby beliggende i den nord-vestlige del af Jamaica – nemlig 135 km nordvest for hovedstaden Kingston – på det Caribiske Hav.Byen har ca.100.000 indbyggere (2010). Det siges, at Columbus besøgte Montego Bay, da han sejlede til Amerika i 1492.

Montego Bay er en af ​​Jamaica vigtigste handels-og havnebyer, og er ellers kendt som en typisk turist destination med toldfri shopping, store cruise terminal og strande.

De fleste mennesker, der rejser til Montego Bay gør det på grund af den gunstige solrige klima og fantastiske strande, som alle løgn stole er et typisk træk ved billedet. Der er også gode muligheder for dykning, snorkling og andre vandsportsaktiviteter her. Strandene i Montego Bay er den mest besøgte i Jamaica.

Ved attraktioner ellers Rocklands foderstation er nævnt. Her er nogle af de mest eksotiske fugle i verden – heriblandt Jamaica nationale fugl, den særprægede “læge fugl”. Der er også mange topoligisk her, og du kan få hjælp til at fodre fuglene. I nærheden er der også flere kokos og bananplantager – der arrangerer guidede ture for turister.

Den nærmeste lufthavn er Montego Bay Airport (Sangster International Airport), der ligger 5 km øst for byen. Det er Jamaica største lufthavn.