Billeje Barbados

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Barbados

Find den bedste pris på biludlejning i Barbados ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Barbados. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Barbados guide

Billeje Barbados

Biludlejning Barbados

Barbados er en lille ø-nation ligger mellem det Caribiske Hav og Atlanterhavet, omkring 435 kilometer nordøst for Venezuela.Trods nærhed til Sydamerika tilhører Barbados Nordamerika. Østat man er en del af de små Antiller øhav, men er sig selv.

Barbados er areally verdens fjortende største mindste stat. På sit bredeste, er øen 23 km og ved sin længste er de 34 kilometer. Hjem til 284.589 (2009) indbyggere i Barbados. Bridgetown er hovedstad og største by.

Øen var en britiske kronkoloni 1652 til 1966. I 1966 fortsatte Barbados uafhængig, men at være et medlem af Commonwealth of Nations (tidligere “British Commonwealth”) med Dronning Elizabeth II som statsoverhoved.

I 1666 det virkede 50.000 slaver i Barbados, og i dag over 90 procent af befolkningen af ​​afrikansk afstamning. En skarp hvid overklasse af plantageejere har karakteriseret Barbados. Landets officielle sprog er engelsk. Den lokale dialekt kaldes bajansk.

Østat i Barbados er blandt Caribiens mest velstående lande. Økonomien var i århundreder   baseret på sukkerproduktion, men fra den første del af 1970’erne overtog turismen som den vigtigste indtægtskilde.Barbados er for det meste skånet for orkaner og tropiske storme, der plager området, fordi det er placeret langt mod øst, hvilket gør det særligt attraktivt for turister, der søger en caribiske paradis. Klimaet er meget behageligt med pålandsvind med ocean temperaturer omkring 30 grader om dagen og om natten fralandsvind. Hovedattraktionen er de mange smukke hvide strande og det turkisblå hav. Det er godt for surfing og snorkling. Øen er overvejende fladt, men der er nogle bakker mod øen. Den bedste periode at besøge Barbados er fra midten af ​​december til midten af ​​april i højsæsonen. De vådeste måneder er juli, september og oktober. Barbados har noget at tilbyde både dem, der rejser på et budget og dem, der ønsker komfort og luksus. Mange krydstogtskib stop i Bridgetown.

Den vigtigste lufthavn er Grantley Adams International Airport, der ligger 13 km øst for Bridgetown.

Destinasjoner

Menu