Billeje Bridgetown

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Bridgetown

Find den bedste pris på biludlejning i Bridgetown ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Bridgetown. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Bridgetown guide

Billeje Bridgetown
Biludlejning Bridgetown

Bridgetown er hovedstad og største by på den caribiske østat i Barbados med en befolkning på 98 511 (2012) indbyggere.Det officielle sprog er engelsk. Vigtigste eksportvarer er sukker, værelse og melasse. Det er muligt at besøge Rum Factory i Bridgetown og også få en smagsprøve.

Byen er et stort turistmål, og har en stor krydstogt bådehavn. Broad Street, der løber forbi parlamentet bygninger i gotisk Revival stil og er åben for offentligheden, er byens hovedgade med gode shoppingmuligheder. Andre vigtige shoppinggader Swan Street, Roebuck Street og Tudor Street.

Lige uden for byen er Pelican Village er kendt for sit marked, hvor blandt andet købe souvenirs og kunsthåndværk. I 2011 Bridge Town historiske distrikt UNESCO World Heritage Site, og der er mange interessante bygninger at besøge. En af dem er den jødiske synagoge og kirkegård, og Maria Kirke fra 1827.

Barbados Museum har til huse i den tidligere britiske militærfængsel og er stedet at gå, om at fange øens historie: Fra indfødte til ankomsten af ​​europæere og afrikanske slaver, frigørelse af slaver, uafhængighed fra briterne, og nyere historie. Det er en interaktiv børnebassin.

Grantley Adams International Airport ligger 16 kilometer sydøst for Bridgetown.