Billeje Malaga Lufthavn

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Málaga Lufthavn

Find den bedste pris på biludlejning i Málaga Lufthavn ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Málaga Lufthavn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Málaga Lufthavn guide

Billeje Malaga Lufthavn
Biludlejning Málaga Lufthavn

Malaga Lufthavn (AGP) ligger 8 km sydøst for centrum af Málaga og 5 km nord for Torremolinos. Lufthavnen hedder på spansk “Aeropuerto de Malaga”, og er den 4. travleste lufthavn i Spanien.Lufthavnen er også vigtigt for den spanske turisme som besøgende til Costa del Sol kan lide at lande her.

Malaga Lufthavn åbnede første gang i 1919 og opnåede international flytrafik i 1946. Lufthavnen har i øjeblikket tre terminalbygningerne, der betjener 12.800 tusind passagerer om året (2011).

Ca. 77 flyselskaber har direkte flyvninger fra Malaga Lufthavn til 90 destinationer i ind-og udland. Der er direkte fly herfra til en række større byer i Europa, Afrika, Mellemøsten og Nordamerika.

Faciliteterne på lufthavnen omfatter et godt udvalg af caféer, restauranter, butikker og barer samt apotek, medicinsk center, banker, kontantautomater, posthus, internet adgang, udstillingsområde, konference-og business center og VIP Lounge. Tæt på lufthavnen, hotellet “Holiday Inn Express”.

For at komme til centrum af Málaga, kan man bruge tog, bus eller taxi. Der er også busser til Torremolinos og Benalmadena.

Mange mennesker ønsker at leje en bil i Malaga og lufthavnen har 10 velrenommerede biludlejningsselskaber dets partnere – herunder Avis, Hertz, Europcar, National og Sixt.