Billeje Fiji

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Fiji

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Fiji

Find den bedste pris på biludlejning i Fiji ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Fiji. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Fiji guide

Billeje Fiji

Biludlejning Fiji

Fiji er en øgruppe bestående af over 300 øer spredt over et areal på ca. 500 000 kvadratkilometer. Lidt over 100 af øerne er permanent beboet af 944   700 (2009) indbyggere.Fiji ligger 2000 km nord for New Zealand, øst for Vanuatu, vest for Tonga og syd for Tuvalu. De største øer er Viti Levu og Vanua Levu, og hovedstaden er Suva.   Landet er den mest folkerige af østater i Stillehavet. De officielle sprog er engelsk, Fiji og Fiji hindi.

Befolkningen består af omkring 50% fijianere (Melanesian / polynesisk) og 45% indianere. Politiske forskelle mellem de to etniske grupper karakterisere det politiske liv.

De første indbyggere i Fiji ankom fra Sydøstasien længe før øerne blev opdaget af europæiske opdagelsesrejsende. Den hollandske opdagelsesrejsende Abel Tasman var den første europæer, der kom til Fiji i midten af ​​1600-tallet. Islands var en britisk koloni mellem 1874 og 1970. Efter Fiji blev selvstændigt demokratisk bord er blevet afbrudt af flere militærkup. Racediskrimination, politisk uro og militære kup er et vedvarende problem i Fiji.

De største øer er af vulkansk oprindelse, er mange af de mindre er flade koraløer. Fiji har en tropisk marine klima og sydøst passatvinde synes aftaget i den fugtige varme.

Turisme og eksport af sukker og fisk er Fijis store industrier. Turistindustrien tegner sig for omkring 30 procent af BNP. Fiji-øerne byder på en meget smuk og varieret landskab med hvide, idylliske strande, koralrev, tropiske regnskove og bjergkæder. Fiji er et paradis for dem, der elsker dykning og vandsport. Bouma National Park med en fortryllende regnskov og spændende dyreliv er et besøg værd. Yasawa Islands er små vulkanske øer med farverige koralrev.

Fiji ligger på hovedvejen mellem Nordamerika og Australien, og er den vigtigste kommunikationscenter i det sydvestlige Stillehav. Den internationale lufthavn Nadi International Airport på vestkysten af øen Viti Levu brugt som mellemstation for ruter, der forbinder USA og Australien / New Zealand, og er den største lufthavn.Der er også internationale flyvninger fra lufthavnen i hovedstaden, Suva.

Destinasjoner

Menu