Billeje Bahamas

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Bahamas

Find den bedste pris på biludlejning i Bahamas ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Bahamas. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Bahamas guide

Billeje Bahamas

Biludlejning Bahamas

Bahamas eller Bahamas Sambandet (Commonwelth af Bahamas) er en uafhængig engelsktalende nation i Vestindien. Bahamas består af de 700 øer beliggende i Atlanterhavet, øst for Florida i USA, nord for Cuba og resten af det Caribiske Hav og vest for Turks-og Caicosøerne.Øgruppen består af 316.182 (2012) indbyggere.

Bahamas består også af over 2000 øer og rev strækker sig 850 km sydøst for østkysten af ​​USA. De nærmeste naboer er i det nordvestlige USA, Cuba og Haiti i sydvest og de britiske besiddelser Turks-og Caicosøerne mod sydøst. De naturskønne øer tiltrækker millioner af turister hvert år.

Den største ø i Bahamas, er i den vestlige og kaldte Andros.  Hovedstaden i Bahamas og den største by, Nassau, ligger på den lille ø New Providence.Andre vigtige øer bl.a. Grand Bahama, Crooked Island, Long Island, San Salvador, Eleuthera og Great Abaco.

Da Christopher Columbus for første gang opdagede Amerika 12 Oktober 1492 var den første af Bahamas han kom til. Arawak indianere, der boede på øerne blev hurtigt udryddet eller deporteret af spanierne. Britiske pirater, smuglere, fredløse og forfulgte sat deres præg på øerne i mange år. Bahamas blev britiske kronkoloni i 1718. I 1973 blev den Bahamas fuld uafhængighed og etableret som en selvstændig stat, men fortsatte med at være et medlem af Commonwealth of Nations (tidligere “British Commonwealth”) med Dronning Elizabeth II som statsoverhoved.

Staterne er afhængige af udenlandske investeringer og import om alle fødevarer og industrielle produkter fra USA. Kina er den største udenlandske investor.Men Bahamas er stadig mere stabil økonomi end mange af de andre caribiske naboer. Turisme er den vigtigste indtægtskilde, over halvdelen af ​​landets BNP stammer fra turisme. Det er hovedsageligt den behagelige tropiske klima og de smukke sandstrande omgivet af koralrev, der tiltrækker turister. Hvert år, 4,5 til 5 millioner turister jord. Øer har et subtropisk til tropisk klima, der er modereret af Golfstrømmen, især om vinteren.

Bahamas har flere lufthavne. Vigtigst er det, Lynden Pindling International Airport på New Providence, Grand Bahama International Airport på Grand Bahama Island, og Marsh Harbour International Airport på Abaco Island.

Destinasjoner

Menu