Billeje Nassau

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Bahamas
  4. chevron_right
  5. Billeje Nassau

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Nassau

Find den bedste pris på biludlejning i Nassau ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Nassau. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Nassau guide

Billeje Nassau
Biludlejning Nassau

Nassau er hovedstaden og den største by i Bahamas Commonwealth. Byen ligger på øen New Providence og har en befolkning på 248.948 (2010) indbyggere, dvs 70 procent af den samlede befolkning Bahamas.

Når briterne afskaffet den internationale slavehandel i 1807, tusindvis af befriede afrikanere befriet fra slaveskibe ved New Providence. Historisk Nassau anses for at være en højborg for pirater, og i dag en del af denne dramatiske og spændende historie opleves på Pirate Museum.

Nassau en attraktiv havneby, hvor man kan finde en farverig blanding af den gamle verden med kolonial arkitektur, og en travl moderne havn. Det har en malerisk gammel by, som er meget velegnet til walking. Den behagelige tropisk monsun klima og Bahamas øernes naturlige skønhed har gjort Nassau et populært turistmål. Det er kun 290 miles fra Miami, og i særdeleshed er det et populært feriemål for amerikanere.

Cable Beach er byens mest berømte hotel kvarter kendt for sin store hotel kompleks, restauranter og gyldne sandstrand. Dette er også den Crystal Palace Casino. Den mest oplagte attraktion er Atlantis ligger på Paradise Island lige uden for Nassau. Atlantis er intet mindre end en af de mest luksuriøse, dyreste og største virksomheder, og en drømmeverden for dem, der har tegnebogen for det.

Lynden Pindling International Airport ligger 10 miles vest for Nassau.