Billeje Pamplona

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Spanien
  4. chevron_right
  5. Billeje Pamplona

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Pamplona

Find den bedste pris på biludlejning i Pamplona ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Pamplona. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Pamplona guide

Billeje Pamplona
Biludlejning Pamplona

Pamplona er hovedstaden i den nordlige spanske region Navarra.Byen har omkring 200.000 indbyggere (2010), og er beliggende cirka 82 km sydøst for havnebyen San Sebastián.

Ifølge traditionen, skal Pamplona grundlagt af den romerske kejser Pompejus omkring år 75 f.Kr.Kr. under navnet Pompaelo. I 700 e.Kr. blev byen erobret af araberne, og i slutningen af ​​samme århundrede af Karl den Store. Gennem en stor del af middelalderen Pamplona hovedstad i kongeriget Navarra.

Resten har gjort Pamplona berømt – og som også er den største attraktion – den årlige San Fermin festival (“Fiesta de San Fermín”). Den finder sted i perioden 6 – 14 Juli. Det er dybest set en tyrefægtning, men inden begivenhederne inde i tyrefægterarenaen gennemførte den såkaldte bull run gennem Pamplona smalle gader. Det er blevet betragtet som særligt heroisk – med risiko for liv og lemmer – at løbe foran tyrene. Flere er blevet dræbt i denne “øvelse” i årenes løb – endnu mere alvorligt beskadiget.

San Fermin festival udødeliggjort i Ernest Hemingways berømte roman, og solen går sin gang, som kom ud i 1926.Hemingway var til stede mange gange i løbet af denne festival.

Da San Fermin festivalen havde (og stadig har) en sådan dominerende stilling i form af Pamplona omdømme, kan man nemt glemme, at byen har andre ting at byde på – herunder nogle interessante arkitektur. De vigtigste attraktioner er den smukke sengotiske katedral fra 1700-tallet, et citadel fra 1400-tallet, og resterne af de tykke middelalderlige bymur.

Den nærmeste lufthavn er Pamplona Airport, ligger 6 km Rudd Pamplona centrum.