Billeje Malaga

 1. Forside
 2. chevron_right
 3. Billeje Spanien
 4. chevron_right
 5. Billeje Malaga

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Malaga

Sammenlign priser og find billig biludlejning i Malaga fra kendte og lokale biludlejningsfirmaer. Forsikringer og ubegrænset kilometertal er inkluderet. Spar op til 70% på biludlejning i Malaga gennem os.

Malaga-guide

Malaga Biludlejning

Malaga er hovedstaden i Costa del Sol og i provinsen Malaga. Byen har en befolkning på omkring 600.000 og er den sjette største by i Spanien. Byen har sine indtægter fra landbrug og turisme. I denne by kan du kombinere by og badeferie! Malaga har en masse spændende historie og seværdigheder, gode shoppingmuligheder,gode golfbaner, smukke strande og et pulserende natteliv.

Havnen er Spaniens ældste og er i dag fyldt med krydstogtskibe og luksus yatcher. Byen har mange smukke parker at slappe af i og en smuk botanisk have. Hvis du er på udkig efter shopping, stop ved Calle Larios, som er den største shoppinggade.

Byen er især berømt for sin søde vin. De har også et stort udvalg af kaffe og ikke mindst sort omkring tilberedningen. Når du er i Malaga, selvfølgelig, forkæl dig selv med byens tapas på en af byens restauranter, men også lokale retter som Espeto de Sardinas – grillede sardiner på en pind. Mercado Atarazanas er det centrale marked i byen, hvor du kan købe alt fra friske grøntsager til vin.

Attraktioner

For en autentisk oplevelse kan du besøge den gamle bydel, hvor der serveres traditionelle retter til området og udsøgte lokale vine. Her finder du Catedral de la Encarnación de Malaga,som blev bygget mellem 1528 og 1782. Katedralen blev aldrig færdiggjort, så det østlige tårn mangler. Det ydre af katedralen er kendetegnet ved barok, mens interiøret er i renæssancestil. Der ligger et lille museum og en park tilhørende domkirken på samme sted.

Den verdenskendte kunstner Pablo Picasso kommer fra Malaga. Museet dedikeret til Picasso ligger ved siden af hans barndomshjem i den gamle bydel. Næsten 300 af hans værker har været udstillet, siden han var barn.

Andre attraktioner værd at udforske er det romersketeater, som er Malagas ældste bygningsværk. Alcazaba er et maurisk fort fra 100-tallet,der husede Malagas herskere. Der ligger også et arkæologisk museum i nærheden. Malagas mest berømte vartegn er Castillo de Gibralfaro Slot fra 1300-tallet, som hæver sig over byen. Det blev oprindeligt bygget for at beskytte Alcazaba. Herfra kan du nyde en vidunderlig panoramaudsigt, du er heldig med vejret, du kan se hele vejen over til Afrika.

Malaga er hovedstaden i Costa del Sol og i provinsen Malaga.

Udforsk Malaga med biludlejning

Andalusien er proppet med spændende og smukke landsbyer, imponerende natur og mange seværdigheder. Med biludlejning har du mulighed for at opleve meget mere end det hektiske byliv og strandene. Der er også flere større byer, der nemt kan nås fra Malaga. Her er nogle forslag til de mest populære forlystelser.

Alhambra-fæstningen blev bygget i midten af 1300-tallet og er siden blevet udvidet og genopbygget.

Granada – Byen med den røde fæstning

Byen Granada ligger ved foden af Sierra Nevada bjergene og ermåske bedst kendt for sin imponerende arkitektur, der forbliver fra da maurerne regerede Andalusien regionen. Lige ved siden af den gamle bydel i byens centrum er fæstningen alhambra,hvilket betyder sådan noget som “Red Castle”. Fæstningen blev bygget i midten af 1300-talletog er blevet udvidet og genopbygget flere gange siden da. Meget af det er oprindeligt godt taget hånd om, herunder flere smukke mosaikker. I Granada finder du også mange andre seværdigheder, smukke gader og kvarterer, monumenter og arkitektur mere værd end en tur forbi. Byen har også meget gode madtraditioner at byde på, hvor kunsten at lave mad fra mange kulturer er blevet smeltet sammen over flere hundrede år.

 • Fra centrum af Malaga til Granada er det omkring 155 kilometer. Du kører på motorvejen øst langs kysten, og derefter tage nord forbi Sierra Nevada. Køretiden uden stop er ca. 1 time og 45 minutter.
Udenfor Nerja kan du udforske huler, hvor der er spor af Neanderthals, blandt andre.

Nerja – Europas balkon

Nerja er en gammel fiskerby, der nu er blevet en af de mest populære turistattraktioner på Costa del Sol. Hvis du er i Malaga og har en biludlejning, er dette en af de bedste og nemmeste udflugter, du kan tage. Byens største attraktion er klippen kaldet “Europas balkon”. Der er det dejligt at sidde og nyde solnedgangen, med havet og strandene lige under balkonen. Udenfor Nerja finder du et kompleks af huler, der blev opdaget i 1950’erne. Her er spor af Neanderthals, der boede i regionen for mere end 10.000 år siden og sandsynligvis var blandt de sidste overlevende fra vores forhistoriske slægtninge. Rester af romere og maurer er også blevet fundet i hulerne.

 • Fra Malaga til Nerja er det omkring 65 kilometer på motorvejen. Den tid, du tilbringer med biludlejning vil være omkring 45 minutter.

Ronda – Røverlandsbyen på bjergtoppen

Ronda betragtes som en af Spaniens smukkeste byer, også er det ikke kun rettet mod de storslåede middelalderlige bygninger der. Byen ligger på en lille bjergtop med blændende omgivelser. Der er gamle stenbroer over dybe kløfter, og mange huse synes at balancere på klipper, der er stejle. En af flere grunde folk oprindeligt bosatte sig her er, at Ronda var et skjulested for mange af regionens banditter og røvere. Her var det nemt at forsvare dig selv, som du indser, når du står i byen. Ronda er også kendt for at være tyrefægtning. Byens seværdigheder omfatter Puente Nuevo Bridge,en spa og badehus fra det tidspunkt, hvor maurerne regerede her, den oprindelige tyrefægtning og flere store kirker.

 • Det er omkring 100 kilometer fra Malaga til den smukke by Ronda. Meget af strækningen går forbi gode steder, der kan være værd at stoppe. Kørsel direkte vil du bruge omkring 1 time og 20 minutter.
Ronda beskrives som en af Spaniens smukkeste byer med blændende omgivelser og smukke middelalderlige bygninger.
Cordoba har været et center for handel og administration i mange århundreder.

Cordoba – spansk hovedstad i den romerske æra

I næsten lige retning nord for Malaga ligger en af Andalusiens mest spændende byer. Cordoba er også den tredjestørste i regionen målt i befolkning. Byen har været et centrum for handel og administration i mange århundreder. Her har blandt andet Neanderthals, Romerne, Maurerne, Visigoterne og De Kristne skiftet til regel. Du kan se spor af dette i byens arkitektur og kultur, og der er flere bygninger, der er på UNESCOs verdensarvsliste her. Byen er også kendt for sine mange gode restauranter, hvor lokale specialiteter serveres med stolthed. Flere af de bedste og mest behagelige spisesteder findes i de mange, små og smukke pladser i byens centrum. Det er ikke noget problem at tage en dagstur til Cordoba fra Malaga, hvis du har en udlejningsbil, men du bør overveje en bolig, hvis du har tid nok.

 • Cordoba ligger mere eller mindre lige nord for Malaga, med en afstand på omkring 160 kilometer. Uden at stoppe, vil køretiden være omkring 1 time og 45 minutter.

Andre steder at overveje at stoppe ved

 • Gibraltar – Et lille stykke af England på den sydlige spids af Spanien. Gibraltar er et must, hvis du har en udlejningsbil, mens du er på ferie i denne del af Spanien. Det er 134 kilometer mellem Malaga og Gibraltar, med en køretid på 1 time og 40 minutter.
 • Sevilla – En af Spaniens smukkeste større byer, med særlig god mad traditioner. Sevilla er stedet at opleve flamenco, spise tapas og nyde den indbydende atmosfære, som befolkningen i Andalusien er berømte for. Fra Malaga til Sevilla er det 210 kilometer, og en køretid på omkring 2 timer og 10 minutter.
 • Marbella – Dette er playpen af mange af de rige og berømte, når de ferie på Costa del Sol. Marbella er også velegnet til os almindelige mennesker, og især hvis vi kan lide sol, strand, svømning og et pulserende natteliv. Marbella kan kun nås på cirka 40 minutter med biludlejning. Afstanden er omkring 57 kilometer.
Trafikken i byen kan være lidt tæt, men sjældent noget problem for turister med biludlejning.

Parkering og trafik med biludlejning

I centrum af Malaga er det generelt svært at finde parkeringsplads i gaderne. Som regel er det bedre enten at bruge de offentlige garagefaciliteter i udkanten afbyens centrum , eller sætte udlejningsbilen i et parkeringshus. Mange hoteller har også parkeringsfaciliteter, der er åbne for dem, der ikke er gæster.

I centrum af Malaga er der mange rundkørsler,og du skal huske, at den i det rigtige felt har ret til at køre. Ifølge trafikreglen skal du altid bruge skyklapper, når du forlader rundkørslen. Trafikken i byen kan være lidt tæt, og chaufførerne er lidt mere aggressive, end du måske er vant til hjemmefra. Ikke desto mindre er der sjældent noget problem for udlændinge med udlejningsbiler, hverken i Andalusien eller resten af Spanien.

Lufthavn

De fleste mennesker, der flyver til Malaga lander på Malaga-Costa del Sol Lufthavn. Det ligger kun få kilometer fra byens centrum. Lufthavnen serverer også besøgende til steder som Torremolinos, Fuengirola,Marbella og andre byer i Andalusien regionen. I alt flyver der ca. 19 millioner passagerer om året til eller fra lufthavnen i Malaga. Derfor er det også ret stort, med tre terminaler. Fra europæiske byer kan du normalt flyve direkte med både de store flyselskaber og med lavprisflyselskaber. Derudover er der charterfly fra en række steder.

De fleste biludlejningsfirmaer i lufthavnen er samlet på nederste etage i Terminal 2. Derudover er der et par, der har tællere på første sal i Terminal 3. Fra i dag er de internationale virksomheder Hertz, Avis, Sixt, Goldcar og Europcar repræsenteret i lufthavnen i Malaga, samt den lokale spiller Record Go.

 • Fra lufthavnen til havnen og centrum af Malaga er det kun 8 eller 9 kilometer, afhængigt af hvilken rute du vælger. Den hurtigste er normalt at køre motorvejen, der løber via Cruz de Humilladero, som tager omkring 10 minutter.
 • Fra lufthavnen i Malaga til Torremolinos er det 16 kilometer, og en køretid på omkring 15 minutter.
 • Fra lufthavnen i Malaga til Fuengirola er det 31 kilometer, og en køretid på 25 minutter.
 • Fra lufthavnen i Malaga til Marbella er det 57 kilometer, og en køretid på 40 minutter.
Lufthavnen ligger kun få kilometer fra byens centrum.