Billeje Córdoba

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Córdoba

Find den bedste pris på biludlejning i Córdoba ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Córdoba. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Córdoba guide

Billeje Córdoba

Biludlejning Córdoba

Córdoba, hovedstaden i provinsen Córdoba, er Argentinas største by efter hovedstaden Buenos Aires.I Córdoba der bor 1.329.604 (2010) indbyggere.

Córdoba er en indre placeret højre i Argentina på begge sider af floden Suquía i et vigtigt landbrugsområde.Bilindustrien er en af de vigtigste industrier i Córdoba, som også er kendt for at være Argentinas teknologisk center med en betydelig udvikling af blandt andet software.

Det er en vigtig universitet med seks universiteter, og bymiljøet er præget af studerende. Universidad Nacional de Córdoba er Latinamerikas næstældste universitet, da det blev grundlagt af jesuitterne for fire hundrede år siden i 1613. I 1918 var Córdoba sæde for en vigtig universitet revolution i Argentina.

Byen blev grundlagt i 1573 af Jerónimo Luis de Cabrera, som opkaldte den efter Córdoba, Spanien.Det var en af ​​de første koloniale byer i hvad der nu er Argentina. I 2000 erklærede UNESCO Jesuit fjerdedel af den gamle by som verdens kulturarv. I 2006 blev Córdoba udnævnt året for Kultur i Amerika. Kernen i byen er omkring St. Martins Square.

Córdoba ligger ved foden af ​​bjergene “Sierras de Córdoba”, og ikke langt fra byen er der flere vigtige turistmål. En af dem er Villa Carlos Paz ligger ved en sø.

Den nærmeste lufthavn er Ingeniero Aeronautico Ambrosio LV Taravella International Lufthavn 9 miles nord, nordøst for centrum.

Menu