Billeje Torremolinos

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Torremolinos

Find den bedste pris på biludlejning i Torremolinos ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Torremolinos. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Torremolinos guide

Billeje Torremolinos
Biludlejning Torremolinos

Torremolinos ligger i det sydlige Spanien – I den spanske provins Malaga i Andalusien.Byen ligger 14 km sydvest for Malaga by – specielt på den populære Costa del Sol (Sun Coast). Torremolinos har omkring 68.000 indbyggere (2011), men feriesæsonen er dette tal ganget – når turisterne strømmer til denne populære badeby.

Der har været flere spændende arkæologiske fund i området, der viser, at der var et stort forlig her så tidligt som 150.000 år siden. Fra gammel tid, og gennem dele af middelalderen blev regionen domineret på skift af fønikerne, romerne og araberne. Araberne bygget sådan Det 12 meter høje tårn forsvar – Torre de los Molinos – hvilket giver byen sit navn.

Torremolinos var en fattig fiskerby indtil turister blev udviklet som et hovederhverv i området i 1950’erne. Det var den første af de resorts på Costa del Sol, som blev udviklet og hurtigt nåede stor popularitet, især blandt britiske turister.

Den mest berømte attraktion er over 2 km lang strand “Playa de Torremolinos.” Ellers er der de mere populære destinationer lidt off-center – mod Malaga. Først og fremmest, det går for den eksotiske krokodille park (med over 300 krokodiller i “alle” størrelser), Aqualand – Costa del Sol største vandland og den botaniske have “Jardin Botanico Molino de Inca”.

Torremolinos er også kendt for sit livlige natteliv, med barer, restauranter og natklubber.

Den nærmeste lufthavn er M Alagar Airport, som ligger ca. 8 km nord for Torremolinos.