Billeje Estepona

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Spanien
  4. chevron_right
  5. Billeje Estepona

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Estepona

Find den bedste pris på biludlejning i Estepona ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Estepona. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Estepona guide

Billeje Estepona
Biludlejning Estepona

Badning og resort beliggende i Estepona Sydspanien på Costa del Sol “Costa del Sol”.Byen er smukt beliggende ved Middelhavet, og har omkring 65.000 indbyggere (2011). I turistsæsonen befolkningen stiger markant. Estepona del af Málaga-provinsen og er beliggende i regionen Andalusien.

Byen er berømt for sine indbydende strande, og har 21 km kystlinje. De to mest berømte strande i Estepona er “Rada” (i midten) og “Cristo Beach”. Estepona er også kendt for sit middelhavsklima med milde temperaturer hele året rundt, og byen er reklame med 325 solskinsdage om året.

De fleste turister kommer til Estepona til afslappende solbadning, svømning og beachcombing. Desuden er der gode muligheder for vandsport her.

Andre turistattraktioner i byen omfatter Old Town – der er forholdsvis velbevaret, Los Remedious kirke fra 1700-tallet, klokketårnet “Torre del Reloj” fra 1400-tallet og slottet “Castillo San Luis” fra 1500-tallet. Estepona har også en arkæologisk museum, et History Museum, et etnografisk museum og en tyrefektermuseum placeret på “Plaza de Toros” – byens tyrefægterarena.

Passagerer, der rejser til Estepona med børn, bør besøge den afrikanske dyrepark “Selwo Safari Park”.

I Estepona er flere store golfbaner, en række spa-og termalbade, mange tapasbarer og restauranter og gode indkøbsmuligheder – med små lokale butikker og boder, der tilbyder tekstiler og lædervarer.

Hvis du kører 30 min. fra byen, kan du besøge Puerto Banos, hvor du vil finde et stort antal eksklusive designerbutikker såsom Armani og Versace.

Den nærmeste lufthavn er Gibraltar Lufthavn ligger 47 km sydvest for Estepona. En anden mulighed er Málaga Lufthavn, der ligger 81 km nordøst for Estepona.