Billeje Oviedo

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Spanien
  4. chevron_right
  5. Billeje Oviedo

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Oviedo

Find den bedste pris på biludlejning i Oviedo ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Oviedo. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Oviedo guide

Billeje Oviedo
Biludlejning Oviedo

Oviedo er hovedstaden i den nordlige spanske region Asturien. Byen ligger mellem floderne Nalón og Nora, og har ca. 225.000 indbyggere (2010). Oviedo, sammen med de omkringliggende byer Gijón og Avilés en af Spaniens største og vigtigste industrielle områder.

Ifølge traditionen rakte Oviedo at være grundlagt af to munke i 761 Det er imidlertid fundet beviser tyder på, at der har boet mennesker her allerede i antikken.

Oviedo har mange arkitektoniske seværdigheder at byde på. Det vigtigste af disse er den storslåede katedral “San Salvador” fra 1288. Resterne af en ældre domkirke 800s placeret inde i bygningen, og hele komplekset er et UNESCO World Heritage Site. Der er også flere andre interessante kirker i Oviedo, herunder “Lad Balesquida” Chapel af 1200-tallet og “Basilica de San Julián de los Prados.” Også klostret “San Vicente” fra 700’erne nævnt. Det huser det arkæologiske museum i Asturien.

Ellers er der også nogle bemærkelsesværdige ikke-religiøse bygninger i byen – herunder pavillon “Santa Maria del Naranco” (oprindeligt en del af et palads kompleks fra 800 s), springvandet “La Foncalada” (også fra de 800 s), rådhus (“Casa Consistoral “) fra 1662 og den gamle markedsplads” El Fontan “, som blev bygget omkring tidspunktet for rådhuset.

Den nærmeste lufthavn er Asturias Airport, der ligger 47 km nordvest for Oviedo.