Billeje Lanzarote

 1. Forside
 2. chevron_right
 3. Billeje Spanien
 4. chevron_right
 5. Billeje Lanzarote

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Lanzarote

Sammenlign priser og find billig biludlejning på Lanzarote fra kendte og lokale biludlejningsfirmaer. Forsikringer og ubegrænset kilometertal er inkluderet. Spar op til 70% på biludlejning i Lanzarote gennem os.

Lanzarote-guide

Lanzarote Biludlejning

Lanzarote er både den nordligste og østligste af De Kanariske Øer. Øen ligger i Atlanterhavet ud for Afrika, men tilhører Spanien. Omkring 151.000 mennesker bor på øen, hvoraf omkring 50.000 bor i Arrecife. Den vigtigste industri er turisme, efterfulgt af landbruget. Lanzarote er ligesom de andre Kanariske Øer en vulkansk ø. Der er stadig en aktiv vulkan, Timanfaya, på øen, men det har ikke haft udbrud siden 1824.

Den tidligere lokale kunstner Cesar Manrique kæmpede for at bevare øen som den var, uden høje bygninger og masseudvikling. I den seneste tid har de lokale myndigheder besluttet ikke at bygge høje bygninger eller sætte store reklameskilte op.

Attraktioner

Lanzarote med sit vulkanske landskab tilbyder mere end blot strande.

Jamos del Agua grottelandskabet har en meget speciel atmosfære. Hulen er 1000 kvm med 20 meter til loftet, hvor det lader i svagt sollys. Der er café, restaurant, barer og diskotek og et stort auditorium. Her finder du den naturlige sø i sin egen hule, hvor de sjældne albinokrabber ligger.

I Den Grønne Grotte – La Cueva de los Verdes kan du deltage i en times lang rundvisning i en del af verdens største lavatunnel Atlandtida Tunnel, som Jamos Del Agua også er en del af.

Hvis du er interesseret i kunst, er San-Jose Fortress i Arrecife et besøg værd, det er blevet omdannet til et museum for moderne kunst.

Den grønne vulkanske bugt El Golfo. Den grønne farve kommer fra alger i lagunen. Det er ikke tilladt at svømme her, da området er omdannet til et naturreservat.

I Nationalparken Timanfaya (opkaldt efter vulkanen) kan gæsterne spise på El-Diablo Restaurant. Måltiderne serveres på vulkanske gasser, og gæsterne kan nyde udsigten over det vulkanske landskab sammen med måltidet.

Den grønne vulkanske bugt El Golfo.

Udforsk Lanzarote med biludlejning

Der er en masse sjov at opleve på Lanzarote, og du kan nå alle seværdigheder og aktiviteter nemt ved biludlejning. Øens unikke natur gør også forlystelserne til en oplevelse i sig selv. Hvor langt du skal køre afhænger af, hvor på øen du bor. Afstande og køretid er derfor ikke inkluderet her, men der er aldrig nogen snak om, at du skal tilbringe lang tid i bilen på den lille ø. Her er nogle forslag til steder at overveje at stoppe ved, mens ferie på De Kanariske Øer.

Parque Nacional de Timanfaya

Denne nationalpark er omkring 51 kvadratkilometerog dækker en stor del af Lanzarotes sydvestlige ende. Jorden her er dannet af aske fra de vulkanske bjerge i parken,som derfor giver en unik flora og fauna. Området er beskrevet som meget smukt, og også meget specielt. Man næsten får indtryk af at være på en anden planet, og foreninger med landskabet af månen er ikke ualmindeligt. Her stopper folk for en tur gennem landet, og som regel på sporet, der løber mellem landsbyerne Mancha Blanca og Yaiza. Hvis du ikke kan gå, book en guidet bustur gennem Parque Nacional de Timanfaya eller lej en kamel. Der er også et separat besøgscenter forbundet med parken, som ligger i ovennævnte Mancha Blanca.

Parque Nacional de Timanfaya – jorden her er dannet af aske fra de vulkanske bjerge i parken.
Kunstneren César Manrique byggede sig et hus på over 3.000 kvadratmeter og bygget således, at formationerne efter vulkanudbruddene er en del af interiøret.

Tahiche og César Manriques hus

Tahiche er en lille landsby beliggende lidt op i de vulkanske bjerge nord for Arrecife. Landskabet omkring landsbyen er meget specielt, og dannet af flydende lava fra vulkanudbrud i 1730’erne. Selve landsbyen er ikke så spændende, men her ligger en af øens fineste bygninger, der er hjemsted for den berømte spanske kunstner César Manrique. Han boede i 20 år på Lanzarote, og byggede sig et hus, der er unikt. Det er over 3000 kvadratmeter stort, og bygget således, at formationerne efter vulkanudbrud er en del af interiøret. Manriques hus er i dag et åbent museum, der kan besøges hver dag i ugen året rundt.

Bodega La Geria ejes og drives af en familie i generationer. Her er der mulighed for besøg med guidede ture og smagsprøver.

Bodega La Geria – Lanzarotes bedste vingård

Der produceres berømte hvide og røde vine samt søde vine på Lanzarote. Vinstokke har gode forhold her, med jord fuld af mineraler fra vulkanudbrud, og bjerge beskytte vinden. En af de bedste vinmarker er La Geria. Gården ejes og drives af en familie, der har arbejdet med dette i generationer, og som elsker at vise deres vinstokke og produkter. Du kan besøge vingården alle hverdage hele året, hvor du får guidede ture og smagsprøver. Gården har også sin egen fremragende restaurant, La Cepa, hvor lækre retter ledsages af La Gerias egne vine. Der er også andre gode bodegas i nærheden, der skal prøves. La Geria ligger på sydsiden af Timanfaya Nationalpark.

Vandland – Fantastisk, når havet er for koldt

 • Aqua Park Lanzarote Costa Teguise – Dette er øens største vandland, og du vil finde det i udkanten af Costa Teguise, lige øst for Arrecife. Her er der mange puljer af forskellige typer, mange vandrutsjebaner og mere end nok til at gøre for hele familien.
 • AquaLava Playa Blanca – AquaLava ligger på Lanzarotes sydspids og i badebyen Playa Blanca. Vandlandet er forbundet til et hotel, og hvis du er fri til at bruge det. Det er også åbent for andre besøgende mod et gebyr. Der er flere swimmingpools, herunder en med saltvand, og mange aktiviteter for børn.
 • Dino Water Park – Dette vandland er også placeret i Playa Blanca, lige uden for AquaLava. Anlægget er en hel del mindre end de to andre nævnte, og henvender sig primært til børn.

Rancho Texas Lanzarote

Rancho Texas er en zoologisk have beliggende lige i udkanten af Puerto del Carmen, som også har en badefacilitet for sine gæster. Her kan du se nærmere på eksotiske dyrearter som amerikansk bison, pumaer, omkreds og tiger. Parken har også mange havdyr, såsom delfin og søløve, som det er muligt at tage en svømmetur med. En af de mest spektakulære på ranchen er de mange rovfugle og fuglen viser, at der er oprettet dagligt. Eagles, høge, falke, kondorer, ugler og andre flyver over hovedet på tilskuere, fange mad, at æsler kaste til dem. Rancho Texas er et fantastisk sted at rejse for at aktivere både børn og voksne, især når vejret er på sit varmeste. Så kommer de komfortable pools og vandrutsjebaner til deres egne.

Parkering og trafik med biludlejning

På de største feriesteder finder du normalt gratis parkeringspladser, der er til rådighed. Det samme gælder for de mest populære strande. Inde i Arrecife kan det være svært at finde parkeringspladser langs gaderne. Den bedste løsning er normalt at enten parkere på et af hotellernes parkeringspladser, såsom det store Gran Hotel, eller på en af de mindre parkeringshuse. Der er også et par store parkeringspladser, der er gratis i udkanten af byens centrum.

Biludlejning er sikkert og nemt i Lanzarote. Her vil du næppe opleve at stå i kø, selv inde i Arrecife. Vejene er også i god stand, med motorvejen forbinder de vigtigste strande og badebyer. Bemærk venligst, at folk kører lidt anderledes i rundkørsler i spanske byer. Hvis du er i den inderste vognbane i rundkørslen, har du pligt til at vie for biler i den yderste mark. Dette gør det til tider lidt svært at tage ud fra rundkørslen, hvis du har sat dig selv i det forkerte felt. Bemærk også, at indbyggerne på Lanzarote ofte bruger venstre skyklapper, når de stopper foran gågader.

Biludlejning er sikkert og nemt i Lanzarote. Du oplever næppe at stå i kø. Vejene er også i god stand, med motorvejen forbinder de vigtigste strande og badebyer

Lufthavn

Det fulde navn på lanzarote lufthavn er César Manrique-Lanzarote Lufthavn, men kaldes ofte enten bare Arrecife Lufthavn, efter øens hovedstad ligger lige i nærheden. Der er direkte fly fra mange europæiske byer. Naturligvis er der mere end nok charterfly til Lanzarote så godt, og derefter fra overalt i Europa. I alt betjener lufthavnen over 7 millioner passagerer om året. Der er to terminaler her. En ny terminal til alle internationale flyvninger, mens den gamle terminal bruges til flyruter, der forbinder De Kanariske Øer.

Biludlejningsfirmaer har deres tællere samlet i stueetagen, lige ved siden af hovedindgangen til Terminal 1. Alle virksomheder er også repræsenteret i Terminal 2, hvis du ankommer fra en af de andre øer og skal have en udlejningsbil. Fra i dag finder du 11 virksomheder her, herunder Avis, Budget, Hertz og Europcar. Det tyske selskab Autoreisen, og en række lokale aktører, har også biludlejning i lufthavnen på Lanzarote.

 • Lufthavnen ligger kun 6 kilometer fra centrum af Arrecife, med motorvej næsten hele strækningen. Køretiden er normalt omkring 5 minutter.
 • Fra lufthavnen til Puerto del Carmen er det omkring 8 kilometer, med en køretid på mellem 5 og 10 minutter.
 • Fra lufthavnen til Playa Blanca er det omkring 30 kilometer, med en køretid på 30 minutter.
 • Fra lufthavnen til Costa Teguise er det omkring 15 kilometer, med en køretid på ca. 12 minutter.
I alt betjener lufthavnen over 7 millioner passagerer om året.