Billeje La Coruña

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning La Coruña

Find den bedste pris på biludlejning i La Coruña ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i La Coruña. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

La Coruña guide

Billeje La Coruña

Biludlejning La Coruña

Havnebyen La Coruña ligger i det nordvestlige Spanien på Atlanterhavet, og er hovedstad i provinsen af samme navn.Byen ligger i regionen Galicien, og har ca 246.000 indbyggere (2011).

La Coruña er en af ​​de vigtigste havne i det nordlige Spanien – og har stor eksport af landbrugsprodukter og landets næststørste fiskeri.

La Coruna er en populær destination for turister, og mange spaniere tilbringe deres ferie her i sommer.

Den gamle bydel er på en halvø, og her er en række historiske steder – herunder kirker “Santiago” og “Santa Maria del Campo” – som begge er fra 1200-tallet.

Andre vigtige turistattraktioner i La Coruna er San Antonio Slot fra 1590 – som huser et arkæologisk og historisk museum, og “Torre de Hercules” – den ældste fyrtårn der stadig er i drift, og stammer fra romertiden.Dette er en UNESCO World Heritage Site.

Havnefronten i La Coruña er også en attraktion (en af ​​de længste i Europa) og Art Museum “Museo de Bellas Artes” kan man se skitser af Rubens og en række religiøse malerier.

Ellers har byen et operahus, flere teatre, en Picasso museum, en militær museum, science museum med et planetarium, akvarium, botanisk have og museum “House of Man” – med interaktive udstillinger, der fokuserer på den menneskelige krop.

La Coruña har 7 strande, og de mest populære er “Riazor” og “Orzan” – begge beliggende i centrum af byen og er kvalitet stemplet med “blå flag”.

La Coruna lufthavn ligger 10 km syd for byens centrum og den internationale lufthavn.

Menu