Billeje La Antilla

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning La Antilla

Find den bedste pris på biludlejning i La Antilla ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i La Antilla. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

La Antilla guide

Billeje La Antilla
Biludlejning La Antilla

La Antilla ligger i det sydvestlige Spanien – I kommunen Lepe – og er en lille badeby med cirka 3.000 indbyggere (2011).Byen ligger i provinsen Huelva og tilhører Andalucia region.

Om sommeren befolkningen er stærkt stigende i La Antilla, når turisterne kommer her til solbadning, svømning, strand og vand sport. Mange spaniere turiststederne her, og stedet er kendt for sin rene badevand og dets afslappende atmosfære. La Antilla er også en udvej for golfentusiaster, da byen har en stor 24-hullers golfbane.

Hovedattraktionen i La Antilla er stranden, som ligger 3 km lang og 90 meter bred. Den består af fint gyldent sand. Byen har også en smuk strand foret med palmetræer.

Langs hovedgaden “Avenida de Castilla” er en række butikker, barer og et marked, og La Antilla har også et godt udvalg af restauranter, hoteller og underholdningsmuligheder.

Et par miles væk La Antilla, den “tvilling” udvej af Islantilla (2011).

5 km nord for La Antilla, Lepe er byen, der har 27.000 indbyggere (2011). Her kan du besøge kirken “Iglesia de Santo Domino de Guzmán” fra 1300-tallet. Området er også på udkig tårn “Torre del Catalán” fra 1600-tallet, som er åben for offentligheden.

Den nærmeste lufthavn er Faro lufthavn, der ligger i Portugal – 89 km sydvest for La Antilla.Et andet alternativ er den Sevilla Lufthavn, der ligger 143 km øst for La Antilla.