Billeje Castellón

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Castellón

Find den bedste pris på biludlejning i Castellón ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Castellón. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Castellón guide

Billeje Castellón
Biludlejning Castellón

Castellón de la Plana (eller Castelló de la Plana) i den østlige del af Spanien på Middelhavskysten (Costa Blanca) – i den selvstyrende region Valencia.Byen er også hovedstad i provinsen Castellón. Dens befolkning er omkring 180.000 (2011).

Castellon blev første gang nævnt i 1251, og var oprindeligt bygget på en bakke lidt længere inde i landet. Omkring år 1300, blev det imidlertid flyttet tættere på kysten.

Omdrejningspunktet i centrum af Castellón er “Plaza Mayor”. Hvis dette rum er en sådan Castellons traditionelle marked, såvel som flere af byens historiske steder. Det kommer som den 58-meter høje klokketårn “El Fadri” fra 1590’erne, byens gamle bydel fra 1600-tallet samt katedralen Santa Maria (bygget i 1200-tallet, og restaureret 100 år senere efter en omfattende brand).

Andre populære rejsemål er den kulturelle og kunsthistoriske museum “Museo Provincial de Bellas Artes”. Det har til huse i en smuk bygning fra 1700-tallet. Også en anden Art Museum – Convento de las Madres Capuchinas – er et besøg værd. Desuden Castellón også en spændende planetarium – El planetarium, en Military History og Etnologi – viser deres udstiller eksempler på en typisk kultur, i Castellón.

Den nærmeste lufthavn er Valencia Airport, som ligger 80 km syd for Castellón.