Billeje El Hierro

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Spanien
  4. chevron_right
  5. Billeje El Hierro

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning El Hierro

Find den bedste pris på biludlejning i El Hierro ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i El Hierro. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

El Hierro guide

Billeje El Hierro

Biludlejning El Hierro

El Hierro er en spansk ø i Atlanterhavet, og har omkring 11.000 indbyggere (2010). El Hierro er den sydligste, vestligste og mindste af de Kanariske Øer.

Øen hører til provinsen Santa Cruz de Tenerife, er opdelt i to kommuner – Valverde i nordøst og La Frontera i nordvest og syd. El Hierro er en bjergrig vulkansk ø, og det højeste punkt Malpaso placeret centralt på øen og måler 1501 meter Kystområdet er præget af stejle klipper, og der er begrænsede sandstrande på denne ø. Alligevel El Hierro er kendt for sin fremragende dykning muligheder med krystalklart vand – og især fiskerbyen La Restinga (sydøen) er en berømt dykning område.

Uden for byen La Restinga er naturens egen skulpturpark “El Sabinar”. Her kan man se de stærke stammer, der er slået til kunstværker af vejret.

El Hierro har øget turisme, men påvirkes ikke af masseturismen. Det er ofte omtalt som “fredelige ø”. Det har smukke natur, hvide huse, historiske bygninger og kirker, venlige mennesker og fred og ro.

Hovedstaden er Valverde, og har ca. 5000 indbyggere (2010). Byen ligger nordøst for øen – ca. 3 km fra kysten – og er 570 m Fra havnebyen udenfor færgen til sådan Tenerife og La Gomera. I Valverde kan man besøge kirken “Santa Maria de la Consepcion” fra 1700-tallet. Der er også et etnografisk museum i hovedstaden.

Ifølge Guinness World Records er verdens mindste hotel på øen El Hierro. Hotellet – navngivet “Punta Grande” – beliggende i Las Puntas, har kun fire værelser og er bygget i sten på kanten af ​​en klippe.

Øens eneste lufthavn – El Hierro Airport – ligger 10 km vest for centrum af hovedstaden Valverde. Herfra flyver til sådan Las Palmas (Gran Canaria) og Tenerife.

Menu