Billeje Santiago

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Spanien
  4. chevron_right
  5. Billeje Santiago

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Santiago

Find den bedste pris på biludlejning i Santiago ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Santiago. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Santiago guide

Billeje Santiago
Biludlejning Santiago

Santiago de Compostela er hovedstaden i den nordvestlige spanske region Galicien, der ligger 70 km syd for havnebyen La Coruna.Befolkningen er ca. 95.000 (2011).

Santiago de Compostela er både et kommercielt og kulturelt centrum og et universitet (universitetet blev grundlagt i 1501) – men først og fremmest en by af pilgrimsfærd, der hvert år tiltrækker hundredtusindvis af besøgende. De kommer for at besøge graven af ​​apostlen Jakob, som ifølge traditionen er at blive begravet her. Byens navn – Santiago – en tilbagekaldelse af St. James. Resten af ​​navnet Compostela (fra latin: Campus Stella, “stjerne felt”), en henvisning til stjernerne i år 813 overskriften eremit Pelagus til Jakobs jordiske rester.

Den mest berømte attraktion er den smukke romanske katedral, der blev påbegyndt i 1000-og afsluttet 200 år senere. Der er også flere bemerkelsesverige religiøse bygninger, herunder flere kirker og klostre – og en enorm bue-bispegård.

Santiago de Compostela var i 2000 europæisk kulturhovedstad, og hele byen – og den gamle pilgrimsrute gennem Frankrig og Spanien – UNESCO World Heritage liste.Short af Rom, Santiago de Compostela betragtes som den vigtigste religiøse helligdom i Europa.

En række rejseselskaber i hele Europa arrangerer særlig pilgrimsrejse til Santiago de Compostela, hvor en del af rejsen finder normalt sted til fods.

Den nærmeste lufthavn er Santiago Airport, der ligger 16 km nordøst for byen.