Billeje Reus

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Spanien
  4. chevron_right
  5. Billeje Reus

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Reus

Find den bedste pris på biludlejning i Reus ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Reus. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Reus guide

Billeje Reus
Biludlejning Reus

Reus ligger i den nordøstlige spanske provins Catalonien. Provinsen er opdelt i en række “Comarca” og Reus er hovedstaden af ​​”comarca” Baix Camp. Byen ligger i en højde over 100 meter over havets overflade og har cirka 110.000 indbyggere (2011). Afstanden til den nærliggende by Tarragona er 14 km, og Barcelona 90 km.

Reus blev grundlagt i tidlig middelalder, men selve byen er stærkt præget af en række store modernistiske bygninger. Dette skyldes primært den vesrdensberømte arkitekt Antoni Gaudi blev født her. Bygningerne har han ikke trukket dig selv, men de fleste af dem er underskrevet af nogle af hans elever. De er bygget i en arkitektonisk stil blander sig med indretning inspireret af den catalanske tradition. Blandt de vigtigste er Casa Navas, Casa Rull, Casa Gasull, Casa Pinyol, Casa mund og Xalet Serra – alle bygget i perioden ca. Fra 1900 til 1910.

Ellers Reus tilbyder flere interessante museer. Den mest populære er den Gaudí Center, dedikeret til den nævnte arkitekt, der blev født i byen i 1852. Museet blev åbnet i 2007, er beliggende på den vigtigste firkant i Reus. Den indeholder forskellige objekter fra Antoni Gaudí og multimedie præsentationer af hans arbejde. I bygningen er der en restaurant, og ved hovedindgangen er også turistkontoret placeret i Reus.

Den nærmeste lufthavn er Reus Airport, som ligger 7,5 miles sydøst for centrum.