Billeje Calpe

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Spanien
  4. chevron_right
  5. Billeje Calpe

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Calpe

Find den bedste pris på biludlejning i Calpe ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Calpe. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Calpe guide

Billeje Calpe

Biludlejning Calpe

Calpe (Calp også kendt som) er en kystby beliggende i det sydøstlige Spanien på Costa Blanca, specielt mellem de større byer i Valencia og Alicante.Byen har omkring 30.000 indbyggere (2010), hvoraf over 60% er udenlandske statsborgere. Calpe ligger i Alicante-provinsen.

Calpe er oprindelig en gammel fiskerihavn, som i de seneste år er blevet omdannet til en udvej by domineret af store hoteller. Men meget af historien bevaret i den gamle bydel, hvor resterne af de gamle fæstningsværker er stadig synlige. En af attraktionerne her er forsvaret tårnet “Torreo de la PEOG”. Også det holdt den arabiske kvarter er et populært turistmål. Ellers bør du tage tid til at besøge det arkæologiske museum, hvor der er artefakter fra udgravninger i og omkring Calpe.

Rock “Penon de Ifach” er nok den mest besøgte attraktion i Calpe. Det deler den længste sandstrand i to, og er et godt stykke over 330 meter høje. Herfra er der en fantastisk udsigt. Det minder om den berømte Rock of Gibraltar – som også kaldes Calpe i spansk. Ved “Penon de Ifach” er også et naturreservat for fugle og planter.

Strandene i Calpe anses nogle af de bedste på Costa Blanca, og langs stranden restauranter beliggende tæt på hinanden. Flere af dem har specialiseret sig i fiske-og skaldyrsretter.

Passagerer, der rejser til Calpe med børn kan være en god idé at enten tage en omvej 27 km syd for Benidorm, hvor Spaniens største forlystelsespark (Terra Mitica) er – eller 34 miles nord for den “Vergel Safari Park”.

Den nærmeste lufthavn er Alicante lufthavn, der ligger ca 76 km syd for Calpe.

Menu