Billeje Salou

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Spanien
  4. chevron_right
  5. Billeje Salou

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Salou

Find den bedste pris på biludlejning i Salou ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Salou. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Salou guide

Billeje Salou
Biludlejning Salou

Salou er en lille ferie-/badeby beliggende i det nordøstlige Spanien Middelhavet.Byen ligger på Costa Dorada, cirka 10 km syd for Tarragona – og har omkring 20.000 indbyggere (2010). Salou er en af ​​de mest populære turist steder i dette område.

Den største attraktion i Salou er strandene – hvor alt er kvalitet stemplet med “Blå Flag”. De er kendt for at være børnevenlig, med legepladser og mange livreddere. Inde i byen er der også flere nice familie restauranter.

Byens havnefronten er et populært mødested for turister, og i slutningen af ​​promenaden er kilden “Font Iluminosa” – som er smukt belyst om natten.

Lige udenfor Salou er en anden familie attraktion – Port Aventura Park. Det er en af ​​de rigeste tema og forlystelsesparker i hele Sydeuropa. Specielle områder er geografisk opdelt (f.eksMexico, Far West, Middelhavet, Polynesien og Kina ).Desuden tilbyder parken flere butikker, sceneshows og vandaktiviteter.

Ellers er det også godt med natteliv i Salou for voksne – hvor du kan finde alt fra hyggelige barer og hyggelige restauranter til natklubber og spillecasinoer.

Et andet interessepunkt er Salou Santa Maria del Mar kirken i 1766. I området omkring byen er også en række store golfbaner.

Den nærmeste lufthavn er Reus Airport, der ligger 14 km nord for Salou.