Billeje Toledo

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Spanien
  4. chevron_right
  5. Billeje Toledo

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Toledo

Find den bedste pris på biludlejning i Toledo ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Toledo. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Toledo guide

Billeje Toledo

Biludlejning Toledo

Toledo ligger i det centrale Spanien På bredden af floden Tajo – ca. 70 km sydvest for den spanske hovedstad Madrid.Byen har omkring 83.000 indbyggere (2011), og er hovedstaden i den selvstyrende region Castilla-La Mancha.

Toledo er en meget gammel by, havde en vigtig position allerede i romertiden. Byen havde ellers sin store storhedstid i slutningen af middelalderen, hvor det var Spaniens næststørste (efter Córdoba ) – og befolkningen bør da have været næsten 200.000.

Toledo er især kendt for sin stålproduktion, og her er det gjort sværd og knive uafbrudt siden romertiden. I dag er det turismen, der har taget over som den primære indtægtskilde.

Mest historiske seværdigheder i Toledo er beliggende i den gamle by – som er idyllisk beliggende på en klippe. Omkring centrum er en stor del af de dobbelte vægge middelalderlig velbevaret – og inden for murene, finder vi mange eksempler på den store mauriske og jødiske arkitektur langs de maleriske, smalle gader.

På det højeste punkt sidder den imponerende Alcázar. En anden dominerende bygning er den femskipede katedral i gotisk stil, opført mellem 1226 og 1493. Det erkendes fra en afstand på grund af sine to tårne, og inde i katedralen, kan du opleve flere store værker, herunder den berømte El Greco. Der er ellers en privat El Greco-museet i Toledo.

Over floden Tajo kan gå op et par meget gamle broer. Den mest berømte af disse – Alcántarabroen – blev bygget af romerne og derefter 800 er genopbygget af maurerne. Toledos gamle bymidte er fuld af UNESCO World Heritage List.

Den nærmeste lufthavn er Madrid-Barajas International Airport, som ligger cirka 98 km nordøst for Toledo.

Menu