Billeje San Pedro

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Spanien
  4. chevron_right
  5. Billeje San Pedro

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning San Pedro

Find den bedste pris på biludlejning i San Pedro ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i San Pedro. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

San Pedro guide

Billeje San Pedro
Biludlejning San Pedro

San Pedro (eller San Pedro de Alcantara) er en lille by i syd-spanske Andalusien, specielt i provinsen Malaga på Costa del Sol. Byen er opkaldt efter Sankt Pedro de Alcántara. Distance øst til mere berømte by Marbella er ca. 10 km. Der er omkring 26.500 indbyggere i San Pedro (2010).

I modsætning til Marbella San Pedro er noget udpræget turist stedet. Det er primært på grund af den hyppige tendens trafikpropper i byen, da hovedvejen langs kysten, gennem midten (ny korridor gennem tunneler, dog under udarbejdelse).

San Pedro er en af ​​de få syd-spansktalende byer, der har formået at bevare sin karakter, og det er i dag en større udvidelse foregår rundt omkring i byen, som med tiden vil gøre denne by en førsteklasses ferie stedet.

Der er flere seværdigheder i San Pedro, og blandt disse er det romerske bad (“Las Bovedas”) fra 200 s, og ruinerne af den tidlige kristne basilika “Vega del Mar” fra 300 s.

Byen møde er den smukke strandpromenade, hvor der er en masse af nice barer, caféer og restauranter. Ellers de traditionelle tordags markedsføre en oplevelse i sig selv, og der er også mange quirky butikker linje de smalle gader.

Også den berømte Bora Bora Beach Club, hvor du kan blive serveret en varieret menu af forfriskninger, er et populært turistmål.

Nærmeste internationale lufthavn er Malaga Lufthavn, der ligger 65 km nordøst for San Pedro.