Billeje Tudela

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Spanien
  4. chevron_right
  5. Billeje Tudela

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Tudela

Find den bedste pris på biludlejning i Tudela ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Tudela. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Tudela guide

Billeje Tudela
Biludlejning Tudela

Tudela er en by i den selvstyrende region Navarra i det nordlige Spanien, nærmere betegnet i Ebrodalen.Tudela har ca. 40.000 indbyggere (2011).

Det har nok boet i dette område siden oldtiden, men selve byen Tuleda blev grundlagt af maurerne i 802 e.Kr.Kr. Det var af vital strategisk betydning i 900-tallet. I år 1119 blev det erobret af den kristne General Alfonso. I middelalderen – indtil 1498 – alle jøder blev forbudt i Tudela. Men byen, herunder Kendt som hjemsted for den jødiske opdagelsesrejsende Benjamin af Tudela, som levede i 1100-tallet.

Hovedattraktionen i Tudela, omend lidt uden for byen, national park “bar sektion Reales de Navarro.” Det er beliggende i et enestående landskab, og er blevet sammenlignet med Grand Canyon i USA.

Ellers imponerende Tudela katedralen i centrum byens mest populære attraktion. Det blev bygget i 1100-tallet, men er blevet forlænget i flere etaper. Det fremstår således som en struktur i en karakteristisk blanding arkitektur. Katedralen har to tårne ​​- et romanske og renæssance.

Der er også flere andre historiske kirker i Tudela, og andre rester af middelalderlig arkitektur – herunder det ottekantede tårn “Torre Monreal” og den imponerende “Palacio Decanal” fra slutningen af ​​1400-tallet, som i dag huser flere museum afdelinger.

Den nærmeste lufthavn er Zaragoza Lufthavn , som ligger ca. 88 km sydøst for Tudela.