Billeje Alice Springs

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Alice Springs

Find den bedste pris på biludlejning i Alice Springs ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Alice Springs. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Alice Springs guide

Billeje Alice Springs
Biludlejning Alice Springs

Alice Springs ligger omtrent i Australien – i et af de mest tyndt befolkede områder, der hører til Northern Territory (Northern Territory).Byen har omkring 27.500 indbyggere (2008), og blev grundlagt i 1871 som en telegraf-station. Alice Springs siden 2. World War II er blevet forbundet med havnen i Darwin på nordkysten, gennem 1600-mile “Stuart Hightway”.

Alice Springs er en ørken plateau og er omgivet af ørkenområder – herunder Simpson Desert. Turisme i Alice Springs har i de senere år blevet en vigtig indtægtskilde for byen og er et populært udgangspunkt for ture til de berømte klippeformationer af Uluru (Ayers Rock) og Mount Olga. Uluru er 46,5 mil sydvest for Alice Springs – ca. 6,5 time kørsel i bil.

Alice Springs er også kendt for sine årlige festivaler – især den populære Camel Race “Camel Cup”, der skal afholdes i juli. Andre attraktioner i byen omfatte telegrafstation museum, en botanisk have, krybdyr samling i “Alice Springs Reptile Centre” og kulturhistorisk museum “Mbantu” – hvor du kan lære mere om Aboriginal kunst og kultur.

Lufthavn Alice Springs Lufthavn ligger 14 km syd for byens centrum og har direkte fly til en række større australske byer. Der er også flyve herfra til turistattraktion i Uluru (Ayers Rock).