Billeje Antofagasta

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Chile
  4. chevron_right
  5. Billeje Antofagasta

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Antofagasta

Find den bedste pris på biludlejning i Antofagasta ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Antofagasta. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Antofagasta guide

Billeje Antofagasta
Biludlejning Antofagasta

Antofagasta er en havneby i det nordlige Chile Stillehavet og er hovedstad i provinsen Antofagasta.Byen har 346.126 indbyggere (2012). Byen ligger i Atacama-ørkenen, verdens tørreste ørken, og derfor har et meget tørt klima.

Minedrift er meget vigtigt for Antofagasta økonomi, og området er vigtigt for minedrift udforskning i Chile. Regionen er også den rigeste i landet med det højeste BNP per capita. Byen blev grundlagt i 1866 oprindeligt tilhørte Bolivia. Men som et resultat af Salpeterkrigen kom under chilensk kontrol i 1879

I Chile, kendt Antofagasta som “perle i nord.” Det har flere store strande selvom nogle af dem er kunstige, og en vild og smuk kyst med særlige klippeformationer. Blandt de mest attraktive turist pletter er naturreservat af La Chimba National Reserve ligger ca. 10 km mod nordøst, i Quebrada La Chimba. Mange turister bruger Antofagasta som en base til at besøge Atacama-ørkenen. Det siges, at området er så stille, at “man kan høre i ørkenen.” Der er flere flotte nationalparker både nord og syd for Antofagasta.

Cerro Moreno International Airport er den nærmeste lufthavn, som ligger lige nord for byen. Trods det faktum, at den erklærer sig at være en international lufthavn har kun indenrigsflyvninger.