Billeje Beijing

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Kina
  4. chevron_right
  5. Billeje Beijing

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Beijing

Find den bedste pris på biludlejning i Beijing ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Beijing. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Beijing guide

Billeje Beijing
Biludlejning Beijing

Beijing har været hovedstad for Folkerepublikken Kina siden Maos kommunistiske revolution i 1949.Adskillige tidligere perioder i Kinas historie har haft kapital funktion. Det er beliggende i den nordlige del af det nordlige Kina sletterne, omkring 160 km fra Bohai-bugten. Det er med sine næsten 20 millioner indbyggere (2010) en af ​​verdens mest folkerige byer.

Beijing har sandsynligvis eksisteret siden omkring 1000 år f.Kr.Kr. og har været en central by for de fleste af oldtidens Kinas mange dynastier, og byen har naturligt nok, en række attraktioner at byde på. Den kinesiske regering har selv udpeget 98 kulturelle og historiske attraktioner som særlig værdig. Seks af disse er også på UNESCOs liste over verdens kulturarv: Den Forbudte By, Den Kinesiske Mur, Himlens Tempel blev Summer Palace, Ming Tombs og det sted, hvor resterne af “Peking Man” fundet.

Byen har en rig kulturel ellers med sådan en række koncertsale og teatre. Hvis du er i Beijing, bør du helt sikkert tjekke ud en opførelse af Peking Opera (som også er navnet på den berømte og særprægede form for kinesisk opera). Desuden er den Palace Museum et besøg værd. Den betragtes som Beijings største museum – og er meget omfattende. Det omfatter følgende bygninger og de kejserlige samlinger af Den Forbudte By – et kompleks, der var inden for den såkaldte Imperial City. Navnet kommer fra dette område, der er stadig omgivet af en mur, blev forbudt for almindelige borgere. Den tidligere kejserlige palads fra 1400-tallet er en af ​​de store attraktioner i den forbudte by. Der er også flere andre paladser i dette kompleks.

“Tiananmen-pladsen” er et af Beijings mest berømte steder. Hjem til flere monumentale bygninger i nyere tid. Den mest dominerende er Riddersalen og den kinesiske National Museum.

Ellers er der få, der forlader Beijing uden at have gået på Den Kinesiske Mur i Kina – Kinas mest berømte bygninger. Mao skulle have sagt engang, at hvis du ikke har gået på Wall ikke er et sandt menneske. Med en samlet længde på 6,400 km er Den Kinesiske Mur i Kina verdens største og længste struktur, og det blev påbegyndt i 1368. Med Beijing som udgangspunkt må vi forvente en times kørsel at nå udgangspunktet.

Den nærmeste lufthavn er Beijing International Airport (PEK) – som i kinesisk hedder Beijing Shoudu Guoji Jichang. Det ligger 20 km nordøst for Beijing centrum.