Billeje Beirut Lufthavn

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Beirut Lufthavn

Find den bedste pris på biludlejning i Beirut Lufthavn ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Beirut Lufthavn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Beirut Lufthavn guide

Billeje Beirut Lufthavn
Biludlejning Beirut Lufthavn

Beirut Rafik Hariri International Airport (BEY) ligger 9 miles syd for den libanesiske hovedstad. Indtil 2005 blev det bare kaldt Beirut International Airport.

Lufthavnen har direkte fly til de tre største lufthavne i Europa: Flughafen Frankfurt am Main i Frankfurt, London Heathrow Airport og Charles de Gaulle i Paris.Den største flyselskab, der opererer fra Rafic Hariri flygplatsen er Lufthansa – som har én daglig flyvning fra Frankfurt. Viking Airlines har ellers trafik Stockholm-Arlanda Lufthavn.

Der er i øjeblikket fire spisesteder i terminalbygningen, herunder sin egen restaurant med japanske fiske-og skaldyrsretter. Adskillige restauranter og caféer er planlagt til at åbne i den nærmeste fremtid. Lufthavnen har også et par terminaler og en toldfri butik. Der er ingen hoteller i lufthavnen området, men indkvartering tilbud i og omkring Beirut selv er god.

For at komme til centrum af Beirut, kan man bruge enten bus eller taxi. Hvis du ønsker at leje en bil i lufthavnen, er der flere internationale udlejningsbureauer du kan henvende sig i ankomsthallen – herunder Avis, Hertz, Budget, National og forhandlere.