Billeje Chiba

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Japan
  4. chevron_right
  5. Billeje Chiba

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Chiba

Find den bedste pris på biludlejning i Chiba ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Chiba. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Chiba guide

Billeje Chiba
Biludlejning Chiba

Chiba er hovedstaden i den japanske præfekturet Chiba – specielt i den østlige del af øen Honshu. Byen har knap 1 million indbyggere (2010). Det er beliggende 40 km syd for Tokyo, betragtes ofte som en forstad til hovedstaden.Chiba, der har haft byen rettigheder siden 1921, er en af ​​Japans vigtigste havnebyer. Det er kendt for at have verdens længste suspenderet monorail (total længde 15,2 km), som har sin egen præsentation i Guinness Book of Records.

En af Chiba er mest kendt for, er den største forskningsområde for planter og landskaber, Kemigawa Arboretum – og verdens største losseplads for muslinger og muslinger, Kasori. Den dækker et areal på 134.000 m2 helhed. Byen har også et af Japans største og mest populære kongrescentre – Makuhari Messe.

Ved attraktioner ellers Chiba Zoo nævnt. Det er især berømt for den røde panda Futa.   Lidt off-center er Japans længste menneskeskabte strand, Inage Beach. Det er en populær destination for både lokale og besøgende.

Den nærmeste lufthavn er Narita International Airport, som ligger cirka 25 km nordøst for Chiba – og det er også en af de lufthavne, der betjener Tokyo.