Billeje Dubai

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Dubai

Find den bedste pris på biludlejning i Dubai ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Dubai. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Dubai guide

Billeje Dubai
Biludlejning Dubai

Dubai er hovedstaden i emiratet af samme navn – i De Forenede Arabiske Emirater.Dubai er den største by på den arabiske halvø, og er i dag en væsentlig byområde, der også omfatter nogle mindre omkringliggende byer. Den Dubai har omkring 2,1 millioner indbyggere (2010), mens der i byområdet lever i over 3 millioner.

Dubai er en af ​​de vigtigste turistmål i De Forenede Arabiske Emirater og blandt de attraktioner, vi finder en række store forlystelsesparker – samlet i en gigantisk kompleks Dubailand. Det er stadig under udvikling. Her er eksempel The World – en kunstig øgruppe på 300 øer i form af verdenskortet. Projektet blev indledt i 2003. Verden er lige uden for Dubais gigantiske marina, og på en af ​​øerne er den verdensberømte luksushotel Burj al-Arab, formet som en kæmpe sejl. Det er 321 meter høj, og da det var færdigt i 1999, var verdens højeste hotel. Burj al-Arab er også Dubais mest berømte vartegn.

I 2010 gennemførte verdens højeste bygning, Burj Khalifa (828 m), og er allerede blevet et af Dubais mest populære attraktioner. Bygningen huser bl.a. hoteller, biografer, kontorer, butikker og luksuslejligheder.

Byens lufthavn – Dubai International Airport – ligger 4 miles sydøst for centrum.