Billeje Edmonton

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Canada
  4. chevron_right
  5. Billeje Edmonton

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Edmonton

Find den bedste pris på biludlejning i Edmonton ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Edmonton. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Edmonton guide

Billeje Edmonton
Biludlejning Edmonton

Edmonton er hovedstaden i den canadiske provins Alberta. Hjem til 812.201 personer i Edmonton (2011). Det er den næststørste by i provinsen efter Calgary.

Edmonton er en stor økonomisk center i Canada, og har betydelige olie-og gasindustrien.Det er også en vigtig sæde industri. Shopping muligheder er gode til West Edmonton Mall, det største indkøbscenter i Nordamerika og en af ​​de største i verden. Byens natteliv med barer, restauranter og pubber er koncentreret i et område kaldet Whyte Avenue, der består af nogle travle gader.

Edmonton er kendt som en attraktiv festival, især de travle sommermåneder, herunder den populære folkemusik festival Edmonton Folk Music Festival.

Edmonton tilbyder en række museer af forskellig størrelse og type. Den største er den Royal Alberta Museum, som har omkring ti millioner objekter i sin samling. TELUS World of Science er et museum og forskning kompleks, der indeholder fem gallerier til midlertidige udstillinger, en IMAX teater, et planetarium og observatorium.  Art Gallery of Alberta, tidligere Edmonton Art Gallery, den største galleri i byen med en samling af over 5000 kunstværker.

Der er to lufthavne i Edmonton, Edmonton City Centre (Blatchford Field) Airport og Edmonton International Airport. Sidstnævnte, der er beliggende 26 km sydvest for Edmonton er den største og en af ​​de bedste lufthavne i Canada.