Billeje Hämeenlinna

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Hämeenlinna

Find den bedste pris på biludlejning i Hämeenlinna ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Hämeenlinna. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Hämeenlinna guide

Billeje Hämeenlinna

Biludlejning Hämeenlinna

Hämeenlinna (på svensk: Hämeenlinna) er en by og kommune i hjertet af den historiske provins Hame i det sydlige Finland.Byen har 67   340 indbyggere (2012) ligger 100 km nord for hovedstaden Helsinki.Byen er overvejende finsk-talende.

Hämeenlinna er fødestedet for Finlands mest berømte klassiske komponist, Jean Sibelius (1865 – 1957). En af de store attraktioner er hans barndomshjem, der er blevet omdannet til et museum

Den middelalderlige Hame Castle ligger i byen og er en stor attraktion. Opførelsen af ​​slottet er blevet tilsluttet til det svenske korsfarerne begyndelsen i 1200-tallet, men der er ingen tegn på det som slottet alder er omstridt. Slottet blev brugt som fængsel fra 1800-tallet til 1953, da en massiv restaurering blev igangsat. Det har været et museum siden 1988. Holy Cross Church lige nord for Hämeenlinna er en gotisk kirke fra middelalderen, af røde mursten med mange malerier og skulpturer.

Lige uden for byen er den naturlige og rekreativ park Aulanko fra 1800-tallet, der er udstyret med udkigstårne, romantiske stenbygninger, kunstige damme og sjældne plantearter. Parken har også et hotel, og udover den gode vandreture i området er der mange udendørs aktiviteter såsom golf, ridning og kajak. I et wellness-center kan nyde spa eller sauna.

Hämeenlinna har en industri baseret på metal, træ og forarbejdning af fødevarer.

Den nærmeste større lufthavn er Tampere-Pirkkala Lufthavn ligger i Tampere 79 km nord for centrum.

Menu