Billeje Helsinki Lufthavn

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Helsinki Lufthavn

Find den bedste pris på biludlejning i Helsinki Lufthavn ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Helsinki Lufthavn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Helsinki Lufthavn guide

Billeje Helsinki Lufthavn
Biludlejning Helsinki Lufthavn

Helsinki-Vantaa Airport (HEL) ligger 17 km nord for Helsinki. Der er gode busforbindelser mellem lufthavnen og Helsinki, og der er busser til andre byer. De fem biludlejningsselskaber, der tilbyder deres service Sixt, Avis, Budget, Europcar og Hertz. De er placeret på gangen mellem Terminal 1 og 2

Lufthavnen betjener 130 destinationer, hvilket gør det til lufthavnen i Nordeuropa, der har det næsthøjeste antal af destinationer på kortet. For eksempel er der daglige afgange til 10 forskellige byer i Asien.

14.865.871 passagerer besøgte Helsinki Airport i 2011, det er den fjerde største lufthavn i Norden og den største i Finland. Den har to terminaler placeret ca 250 meter fra hinanden, blev terminal betjener destinationer uden for Schengen-området renoveret i 2009. Oprindeligt lufthavnen blev bygget til sommer-OL i 1952.

Helsinki Lufthavn har et bredt udvalg af caféer, restauranter og barer. Her er toldfri butik og ellers gode indkøbsmuligheder, herunder et Marimekko butik.   Andre faciliteter omfatter gratis trådløs internetadgang, legeplads, VIP-værelser, konvention og besøgende.

Hotel GLO Helsinki Airport ligger i Terminal 2 og den større Hilton Helsinki Airport ligger 100 m fra terminalen. Den finske Aviation Museum ligger kun 15 minutter fra lufthavnen gåtid, har simulatorer til dem, der ønsker at praktisere som pilot.