Billeje Järvenpää

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Järvenpää

Find den bedste pris på biludlejning i Järvenpää ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Järvenpää. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Järvenpää guide

Billeje Järvenpää
Biludlejning Järvenpää

Järvenpää (Svensk Jarvenpaa) beliggende i Helsinki-området 38 km nord for hovedstaden. Byen har en befolkning på 39 457 (2012) indbyggere og er beliggende på Lake Tuusulanjärvi.

Järvenpää er en vigtig handels-og industriby med speciale i højteknologiske metaller. Byen er hjemsted for en række internationalt succesrige virksomheder som Metso Paper og Rocla. Det har meget gode togforbindelser. Der er også en grøn by med smukke parker og tilbyder fremragende muligheder for rekreation og fritidsaktiviteter.

Järvenpää er kendt for at være hjemsted for Finlands mest berømte komponist, Jean Sibelius (han blev midlertidigt født i Hämeenlinna i 1865). Det er placeret to kilometer syd for byen, og det hus, hvor Sibelius boede fra 1904 til sin død i 1957 er nu blevet til et museum.

Byen har et meget rigt kulturliv. Järvenpää Hall er en af ​​de mest populære koncertsteder i Helsinki-regionen og en vigtig konference. Den årlige Sibelius Festival, en række koncerter fra oktober til december, har vundet international anerkendelse. En anden årlig begivenhed er The Lakeside Blues Festival, som samler blues-elskere fra hele Europa en uge i løbet af sommeren, og det er blå begivenhed i Europa.

Den nærmeste større lufthavn er Helsinki-Vantaa lufthavn.Lufthavnen ligger 34 km fra byens centrum.