Billeje Kobe

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Japan
  4. chevron_right
  5. Billeje Kobe

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Kobe

Find den bedste pris på biludlejning i Kobe ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Kobe. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Kobe guide

Billeje Kobe

Biludlejning Kobe

Kobe ligger på øen Honshu Osakabukta, og er hovedstad i præfekturet Hyogo. Afstand østpå til nabolandet Osaka er ca. 30 km – og Kobe sammen med Osaka og flere mindre byer i området by-og industrispildevand region Hanshin.Befolkningen i Kobe er omkring 1,5 mio (2006).

Kobe er en af ​​verdens største havne. Store dele af havnefaciliteten og en del af industrielle virksomheder beliggende i lossepladsen i Osakabukta. Havneområdet, som blev stærkt beskadiget under et jordskælv i 1995, blev senere genopbygget. I alt døde næsten 6.500 af Kobes beboerne i dette jordskælv.

Den moderne by Kobe blev grundlagt i 1889 som en port til Osaka, men allerede ved 200-tallet e.Kr.Kr. der var en løsning på dette område, og en kort periode i slutningen af ​​1100-tallet var Japans administrative center her.

Kobe er ellers en utdanningsby – med flere universiteter og andre højere læreanstalter. Der er også en norsk Sømandskirke i byen.

Blandt de mange attraktioner der er flere store parker og en række museer – herunder en teknisk museum, et maritimt museum og multimedier museum Hanshin Awaji Daishinsai Kinen, der er etableret til minde om det store jordskælv i 1995. Også Art Museum Hyogo Kenritsu Bijutsukan er et populært turistmål. Det har til huse i en unik beton bygning, tegnet af den berømte japanske arkitekt Tadao Ando.   Museets permanente udstilling rummer værker af det 20. århundredes mest berømte japanske malere.

Fra den nordlige del af byens centrum driver tre svævebaner op til toppen af ​​Rokko Mountain, hvor man kan nyde en fantastisk udsigt over byen. På bagsiden af ​​bjerget er det traditionelle rekreativt område Arima Onsen, en lille by, der består af en labyrint af små gader og traditionelle huse – ud over de varme kilder, som siges at have en helbredende virkning.

Den nærmeste lufthavn er Kobe Airport, der ligger på en kunstig ø ca. 8 km syd for byen.

Menu