Billeje Kyoto

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Japan
  4. chevron_right
  5. Billeje Kyoto

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Kyoto

Find den bedste pris på biludlejning i Kyoto ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Kyoto. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Kyoto guide

Billeje Kyoto

Biludlejning Kyoto

Kyoto ligger på øen Honshu, i den sydlige ende af Biwasjøen.Distance sydvest til den nærliggende by Osaka er omkring 50 km – og Kyoto er i høj grad vokset sammen med Osaka.Byen har en befolkning på næsten 1,5 mio (2006).

Kyoto betragtes som et center for japansk kunst, og byen er især kendt for sin silke vævning og fremstilling af porcelæn, sølv, emalje, etc. – som har et enormt marked både i Japan og internationalt.Silkevæveri fabrikker kan føre sin historie tilbage til, når Kyoto blev grundlagt i 794 e.Kr.Kr. Byen, som har en vis strejf af kinesisk indflydelse fra grundlæggelsen til 1868 – det er over 1000 år – Japans hovedstad og residens for den kejserlige familie.

Kyoto er også kendt som en af ​​de vigtigste centre for bank-og finanssektoren, men er også en vigtig utdanningsby med flere universiteter – herunder Kyoto Universitet og Doshisha University (begge grundlagt i den sidste del af 1800-tallet), og flere buddhistiske universiteter.

Blandt de arkitektoniske vidundere i byen er der flere gamle smukke bygning i en traditionel japansk stil – herunder Old Imperial Palace. Også Nijo Castle fra 1603 skal nævnes, som er en af Japans mest berømte slotte i denne periode.

Ellers de mange bevarede templer i Japans største turistattraktioner. De er en del af det historiske Kyoto, som i sin helhed blev erklæret en UNESCO World Heritage Site i 1994. Blandt de vigtigste attraktioner er shintoistiske Kamo-wakeikazuchi Temple fra 678 ADKr, De buddhistiske templer, Kiyomizu-dera fra 1633 (går tilbage til 700 e.Kr.), Daigoji fra 952 og Kinkauji (“Golden Pavilion”) fra 1397 -. Foruden den vidunderlige mos park Saihoji. Kyoto også omfatte en række interessante museer og andre kulturinstitutioner.

Hvad mange mennesker nok først og fremmest forbinder Kyoto med i dag, er den såkaldte Kyoto-protokollen om reduktion af den globale udledning af drivhusgasser (vedtaget i 1997).

Den nærmeste internationale lufthavn er Kansai International Airport udenfor Osaka, hvilket er ca. 110 km sydvest for Kyoto.

Menu