Billeje Luxembourg Lufthavn

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Luxembourg Lufthavn

Find den bedste pris på biludlejning i Luxembourg Lufthavn ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Luxembourg Lufthavn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Luxembourg Lufthavn guide

Billeje Luxembourg Lufthavn

Biludlejning Luxembourg Lufthavn

Luxembourg-Findel Airport (LUX) ligger seks kilometer uden for Luxembourg centrum og den lille landets største lufthavn. Luxembourgs lufthavn betjener omkring 1,6 millioner passagerer årligt.

Lufthavnen blev åbnet i midten af ​​1930’erne, og havde indtil 2004 en terminal. Hvornår blev det bygget en ny og moderne terminal bygning, og den gamle er planlagt til at blive revet ned.

Luxair, Luxembourg største flyselskab og Cargolux har en base i lufthavnen. Desuden er der en række internationale flyselskaber, der opererer her – og fra Luxembourg Airport tilbyder regelmæssige afgange til mange destinationer i hele verden.

For at komme fra lufthavnen til Luxembourgs centrum, kan man bruge enten bus (flere linjer) eller taxa. En separat station planlægges, men datoen. I dag er der ingen togforbindelse. Hvis du ønsker at leje en bil i lufthavnen, kan du henvende sig til det af den internationale biludlejningsfirmaer er repræsenteret i terminalen (Avis, Budget, Europcar, Hertz og Sixt).

Når det kommer til offentlige faciliteter, restaurant, bar og toldfri butik i terminalen – samt et privat VIP-lounge. Det nærmeste hotel er Hotel Ibis Luxembourg Airport, der ligger i lufthavnen.

Menu