Billeje Mendoza

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Argentina
  4. chevron_right
  5. Billeje Mendoza

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Mendoza

Find den bedste pris på biludlejning i Mendoza ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Mendoza. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Mendoza guide

Billeje Mendoza
Biludlejning Mendoza

Mendoza er vest for Argentina ved foden af Andesbjergene og er den største by i provinsen Mendoza.Centret har 114.822 (2010) indbyggere. Med de omkringliggende byer, Gran Mendoza, befolkningen i 848 660 indbyggere

Tæt på Aconcagua i Andesbjergene, som er det højeste bjerg på den vestlige halvkugle, karakterisere denne rolige by. Hvert år tiltrækker et stort antal rejsende, der forsøger at bestige den 6962 meter høje top. I området er der flere spændende muligheder Forum for vandrere og bjergbestigere. Rafting er en anden populær attraktion.

Vinproduktion tiltrækker et stort antal besøgende til Mendoza. Argentina er verdens femte største vinproducent, og det meste af vin fremstillet i Mendoza. Vinmarkerne er smukt beliggende ved foden af ​​Andesbjergene, og det tørre klima, med kølige nætter og varme dage gøre forholdene perfekte. Der er gode muligheder for at besøge de tusindvis af vinmarker, et par kilometer fra byens centrum. Navnlig den buttet og rund Malbec vin er Mendoza kendt for.

Centrum af Mendoza kan besøges til fods, og er koncentreret omkring Plaza Independencia med sin smukke springvand. Byen byder på mange gode restauranter med godt udvalg af argentinske vine.

Den nærmeste lufthavn er Aeropuerto Internacional Gobernador Francisco Gabrielli, bedre kendt som El Plumerillo. Det ligger 11 km nord for byen.