Billeje Niagara Falls

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Niagara Falls

Find den bedste pris på biludlejning i Niagara Falls ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Niagara Falls. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Niagara Falls guide

Billeje Niagara Falls
Biludlejning Niagara Falls

Niagara Falls er en gruppe af tre vandfald i Niagara-floden, der flyder fra Lake Erie og Lake Ontario. Niagara Falls ligger på grænsen mellem USA og Canada mellem Ontario og staten New York.Falder er ikke særlig høj, men meget bred, og fører som seks gange mere vand i sekundet end Victoria Falls. Niagara kommer fra Native American og betyder “torden vand ‘

Hestesko Falls kaldes vandfald placeret på den canadiske side med en samlet bredde på 640 m og en højde på 54 m De er adskilt af Goat Island ø og 94% af vandet løber hestesko falder. Den rigtige af vandfaldet er placeret på den amerikanske side af Niagara Falls er 305 m bred og 50,9 m høj.

Den internationale grænselinje blev oprindeligt trukket gennem Horseshoe Falls allerede i 1819, men grænsen har længe været uenige på grund af naturlig erosion og konstruktion. I 1929 underskrev Canada og USA en aftale om at bevare de falder da en stor del af strømmen går til produktion af vandkraft. Heavy erosion, 0,6 til 3 meter om året, flytte falder længere og længere sydpå mod Lake Erie.

Natten er det populært at beundre fald fra den canadiske side, fordi kunstigt lys belyse begge sider.

På den amerikanske side er der rejsearrangører, der fører vandrere til et punkt under vandfaldet kaldet Bridal Veil. På den canadiske side er der platforme, der tilbyder en fantastisk udsigt over Falls. Det er observatorier med udstyr, der giver indtryk af at være under vandfaldet.

De nærmeste lufthavne til Niagara Falls lufthavnen, men det er meget lille. Buffalo-Niagara International Airport er 40 miles fra faldet.