Billeje Nurmijärvi

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Nurmijärvi

Find den bedste pris på biludlejning i Nurmijärvi ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Nurmijärvi. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Nurmijärvi guide

Billeje Nurmijärvi
Biludlejning Nurmijärvi

Nurmijärvi er en kommune og en by i regionen Uusimaa i Finland.Nurmijärvi har 40.661 indbyggere (2012), mens midten er Nurmijärvi Kyrkby har omkring 7000 indbyggere. Nurmijärvi ligger 30 km nord for hovedstaden Helsinki.

Tæt på Helsinki har ført til en betydelig vækst i samfundet i de seneste år. Andre byer i Nurmijärvi er Klövskog og Rajamäki. De fleste mennesker går til Helsinki, hvornår de skal gå shopping eller opleve kulturen. Også erhvervslivet er domineret af tæt på Helsinki.

Søen, der gav kommunen sit navn blev delvist drænet i 1920’erne for at skabe landbrugsjord. Nurmijärvi er bedst kendt som fødestedet for Finlands store forfatter, Aleksis Kivi (1834-1872). Hans play Nummmisuutarit (The Cobblers Heath) med farverige scener fra livet på landet i 1800-tallet udføres hver sommer på en udendørs scene i Palojoki, den landsby, hvor Kivi blev født. Den tidligere finske statsminister Matti Vanhanen live in Lepsämä i Nurmijärvi.

Den nærmeste lufthavn er Helsinki-Vantaa Airport som ligger 19 km væk.Hyvinkaa Lufthavn ligger 21,3 km længere nordpå til Helsinki-Malmi Lufthavn ligger 27 km.