Billeje Osaka

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Japan
  4. chevron_right
  5. Billeje Osaka

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Osaka

Find den bedste pris på biludlejning i Osaka ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Osaka. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Osaka guide

Billeje Osaka
Biludlejning Osaka

Osaka er beliggende på den sydlige kyst af øen Honshu, den Osakabukta. Med sine 2,7 millioner indbyggere (2010) er Japans tredjestørste by. Osaka er også centrum for landets næststørste industrielle område, Hanshin, som også omfatter byerne Kobe, Amagasaki, Kishiwada og Nishinomiya.Også, er Japans gamle hovedstad Kyoto placeret støder op til dette område. Hanshin står for den femte af Japans samlede industriproduktion.

Osaka er også et vigtigt trafikknudepunkt, og desuden en signifikant havn og handel. Derudover er der flere universiteter og colleges her.

Allerede i 600s der var et marked, hvor Osaka ligger i dag, og i middelalderen var det kendt under navnet Maniwa. I 1909 blev byen offer for en katastrofe brand, hvor en stor del af byen blev lagt i aske. Også i løbet af 2 Anden Verdenskrig, dele af byen ødelagt. Samlet set genopbygget, og Osaka er i dag en moderne by. Den gamle bystruktur er bevaret, og nogle af de særlige forhold Osaka by, alle kanaler, som er et resultat af byen blev oprindeligt bygget på et floddelta.

Ellers Osaka en af ​​Japans mest fremtrædende kulturelle byer, hvor især de teatralske kunst i mange former udøves. Den over 300 år gamle marionet tradition “Bunraku” skal især nævnes. De anvendte marionetter er i fuld menneskelig størrelse, og Osaka har en særlig scene bare for denne type teater – The National bunraku Theatre. Dette teater form har siden 2003 været på UNESCO World Heritage List som en særlig bevaringsværdig af kulturelle udtryk.

Osaka har også flere arkitektoniske perler at vise. Ud over flere Shinto og buddhistiske templer er Osaka Castle, en af ​​byens stolteste bygninger. Det blev bygget i 1583 og betragtes som et symbol på Osaka. Hvis du er på udkig efter en helt ægte japansk kulturel oplevelse, kan man tage en 1 ½ times kørsel til bjergene sydøst for Osaka. Hvor er den gamle, maleriske landsby Chihayaakasha på over 1100 meters højde.

Osaka er også en stor shopping by med flere shopping skarer. En af de mest populære besøgende destination i denne henseende shopping arcade Ebisubashiuji. Og hvis du ønsker at nyde japanske gourmet traditioner, mange muligheder praktisk talt overalt i byens centrum.

Den nærmeste lufthavn er Kansai International Airport, der ligger cirka 50 miles sydvest for centrum.