Billeje Pärnu

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Estland
  4. chevron_right
  5. Billeje Pärnu

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Pärnu

Find den bedste pris på biludlejning i Pärnu ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Pärnu. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Pärnu guide

Billeje Pärnu
Biludlejning Pärnu

Pärnu, som på tysk kaldes Pernau, er en af ​​Estlands vigtigste byer. Det ligger ca. 110 km syd for kapital Tallinn – Riga-bugten – og har omkring 45.000 indbyggere (2010).

Gennem centrum kører Pärnu-floden, som sammen med sin strategiske beliggenhed ved kysten gjorde Pärnu en vigtig havneby – kendt for sin kvalitet, isfri havn.

I middelalderen Pärnu relateret til Hansa-associeret, og handel har været central for byens forretnings helt op til nutiden. I dag er nok Pärnu bedst kendt som et populært bade-og spa resort. Det kaldes ofte “Estlands sommer hovedstad.”

Blandt de seværdigheder vi finde flere historiske og arkitektoniske perler. Blandt disse er Red Tower – der er den resterende rest af den middelalderlige fæstning Pärnu. Det var i 1300 en integreret del af et forsvarssystem med en række tårne, der omgav byen.

En anden populær attraktion er de berømte mudderbade (som nu også omfatter et spa-center). Den blev bygget i 1927 i neoklassisk stil facade minder om et græsk tempel.

Ellers Pärnu Estland vigtigste festival, og kultur-og natteliv er stort og varieret. Den smukke strandpromenade – Pärnu Beach Boardwalk – er et populært mødested i sommermånederne. Den indbydende badestrand er kvalitet stemplet med blåt flag og betragtes som en af ​​Estlands bedste.

Den nærmeste lufthavn er Pärnu Airport, der ligger ca. 4 km nordvest for byen.