Billeje Perth Lufthavn

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Perth Lufthavn

Find den bedste pris på biludlejning i Perth Lufthavn ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Perth Lufthavn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Perth Lufthavn guide

Billeje Perth Lufthavn

Biludlejning Perth Lufthavn

Perth Airport (PER) er Australiens 4. travleste lufthavn, og Western Australien største.Lufthavnen, der tjener omkring 9 millioner passagerer om året, har i alt 3 terminaler – en international og to, der anvendes til indenrigsflyvninger. Den internationale terminal ligger 19 km øst for Perth center.Der er gratis shuttle bus fra den internationale terminal til de to indenlandske terminaler, afstanden er relativ stor.

Perth Airport tjener 27 flyselskaber har direkte flyvninger til 77 destinationer – herunder Hong Kong, Dubai, Singapore, Johannesburg og Bangkok (Nov.2011). For at komme til Perth centrum fra lufthavnen kan man tage en bus eller taxi. Bussen afgår dog fra indenlandske terminaler.

En god mulighed er at leje en bil i Perth, og i lufthavnen er en række velrenommerede biludlejningsselskaber som Avis, Budget, Europcar, Hertz og Thrifty.

Perth Airport tilbyder besøgende faciliteter såsom trådløs internetadgang (WiFi), toldfri butik, diverse forretning i tøj, sko og tilbehør, Travelex (med valutaveksling), et udvalg af restauranter / caféer / barer samt kort og lang sigt. Der er flere hoteller i området øjeblikkelig.

Menu