Billeje Santiago de Chile

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Santiago de Chile

Find den bedste pris på biludlejning i Santiago de Chile ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Santiago de Chile. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Santiago de Chile guide

Billeje Santiago de Chile
Biludlejning Santiago de Chile

Santiago, også kendt som Santiago de Chile, er hovedstaden i Chile.Det har en befolkning på 4.985.893 indbyggere (2010), det vil sige omkring en tredjedel af Chiles befolkning.

Bortset fra en række bygninger fra kolonitiden Santiago har en moderne føler. Det er beliggende ved foden af ​​Andesbjergene, og på klare dage, hvor byen er på sit værste plaget af smog, kan man se bjergene. Urban er regelmæssig med en firkantet gate netværk med mange parker og grønne områder i mellem.

Hovedgaden er den brede Avenida O’Higgins, bedst kendt som Alameda, som løber lige gennem byen. Mellem denne og Mapocho floden, byens centrum med en sådan Plaza de Armas er omgivet af storslåede bygninger som domkirken fra 1618 og ærkebiskop og Palace of Justice. Et par gader væk er præsidentpaladset. To stejle porfyrknauser (porfyr: vulkansk sten), Cerro San Cristóbal og Cerro Santa Lucía, vigtigste kendte brands i byen.

Santiago er landets kommercielle og finansielle centrum og byens mangesidede industri tegner sig for over 50% af Chiles samlede industriproduktion. Byen har ofte været plaget af jordskælv, men det betyder også, at chilenerne er meget godt forberedt.

Mange bruger Santiago som udgangspunkt for udflugter til Andesbjergene. Ligeledes i byen der er mange vingårde der er værd at besøge, da Chile er et af verdens vigtigste vingårde.

Arturo Merino Benitez International Airport, også kendt som Santiago lufthavn, der ligger 20 minutter fra downtown.