Billeje Sapporo

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Japan
  4. chevron_right
  5. Billeje Sapporo

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Sapporo

Find den bedste pris på biludlejning i Sapporo ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Sapporo. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Sapporo guide

Billeje Sapporo
Biludlejning Sapporo

Sapporo ligger sydvest for øen Hokkaido – og er også hovedstaden i provinsen Hokkaido. Byen har knap 2 millioner indbyggere (2010). Sapporo vigtigste industrier   turisme og forarbejdning af fødevarer.Flere af Japans største bryggeri beliggende i Sapporo. Blandt andet bliver kendt Sapporo Beer produceret her.

Selvom Sapporo ikke modtaget formel byen status indtil 1922, var det allerede klart i 1876 indleveret et universitet her. Indtil 1972 var byen relativt lille, men i forbindelse med at Sapporo fik til opgave at organisere de olympiske vinterlege dette år, blev det besluttet at udvikle det til en større by. En indirekte resultat af byens olympiske status er den årlige Sapporo Snow Festival, såsom omfatter en meget populær is skulptur konkurrence. Sapporo er slet en typisk vintersportsby, med mange muligheder for forskelligartede skiløb.

Blandt seværdighederne i Sapporo er en lille træbygning med et klokketårn i den norske design fra omkring 1870. Den fungerer som en vigtig symbolsk bygning i byen. Ellers Shinto tempel Hokkaido Jinju fra 1869 en populær destination. Byen har også en smuk botanisk have, og mange museer. Den vigtigste af disse er Hokkaido Museum of Modern Art, Museum of Miyanomori ølmuseet til Sapporo Breweries.

Sapporo har også sin egen berømte underholdning coats – Sapporo – som er en af de største og mest berømte af sin slags i hele Japan.

Nærmeste internationale lufthavn er New Chitose Lufthavn, som er ca. 42 km sydøst for Sapporo.