Billeje Sodankylä

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Sodankylä

Find den bedste pris på biludlejning i Sodankylä ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Sodankylä. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Sodankylä guide

Billeje Sodankylä
Biludlejning Sodankylä

Sodankylä (Northern Sami: Soađegilli) er en landsby og en kommune i provinsen Lapland i Finland.Det har en befolkning på 8809 (2012) indbyggere. Det er Finlands næststørste kommune efter område.

Den nordlige del af Sodankylä tilhører den samiske bosættelser området. Northern Sami er et officielt sprog ved siden af ​​finsk på dette område, men der er meget få Sami-talende område.

Luosto er en berømt turistmål ligger cirka 30 km syd for centrum af Sodankylä. Lusto tilbyder alt fra isklatring til rensdyr safari til skiløjper og gode langrends muligheder. Luosto har endda “Santa-udflugter” på menuen. Siden 1986, arrangeret Sodankylä Midnight Sun Film Festival.

Det har store hoteller og overnatningssteder, der ofte omfatter spa og sauna. Stedet er berømt for sine vinter aktiviteter, men også modtager mange besøgende i sommeren som primært søger uspoleret natur. Interessante seværdigheder er den gamle kirke fra 1689, som er lavet af træ, og den nye kirke fra 1859 lavet af sten. Northern Lights Chapel er et nyt kapel i 1986 og en donation fra arkitekt Kari Ojala.

Luosto er hjemsted for den eneste åbne ametyst mine i Europa, og det er muligt at besøge minen. Den finske hær jege brigade, der uddanner soldater til det kolde klima er i Sodankylä.

Sodankylä lufthavn kun anvendes militært og ikke er til kommercielle fly. Kittila Lufthavn ligger 80 km væk Sodankylä, mens Rovaniemi, kendt som Santa Claus Airport, der ligger 100 km fra Lusto.