Billeje Tampere Lufthavn

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Tampere Lufthavn

Find den bedste pris på biludlejning i Tampere Lufthavn ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Tampere Lufthavn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Tampere Lufthavn guide

Billeje Tampere Lufthavn

Biludlejning Tampere Lufthavn

Tampere-Pirkkala Lufthavn (TMP) er Pirkkala (svensk: Pirkkala), 17 kilometer sydvest for Tampere – og er den anden travleste internationale lufthavn i Finland. Det tjener omkring 710.000 passagerer årligt. Tampere-Pirkkala Lufthavn har to terminaler.

Fra lufthavnen er der regelmæssige afgange til Helsinki (Finncom Airlines), Turku og Oulu (Wingo), Stockholm (Blå 1), København (SAS), Riga (Baltic Air) – og nogle ruter til Bremen, Frankfurt am Main, London, Dublin, Edinburgh og Milano (Ryanair).

Der er busser med hyppige mellem lufthavnen og banegården i Tampere. Alternative transportmidler er taxa. Hvis du ønsker at leje en bil, er der flere muligheder. Mange af de store internationale biludlejningsselskaber har kontorer i lufthavnen. Dette indbefatter Avis, Europcar, Budget, Hertz og Sixt.

Der er et par butikker og en restaurant i området lufthavn. Ellers er der konferencelokaler med kontorfaciliteter i terminalbygningen, der er også en VIP-lounge. Det nærmeste hotel er Spa Hotel Rantasipi Eden, der ligger i Nokia – 7 km nordvest for Tampere Lufthavn.

Menu