Billeje Tirana Lufthavn

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Tirana Lufthavn

Find den bedste pris på biludlejning i Tirana Lufthavn ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Tirana Lufthavn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Tirana Lufthavn guide

Billeje Tirana Lufthavn
Biludlejning Tirana Lufthavn

Tirana International Airport Mother Teresa (TIA) ligger 17 km nordvest for Albanien kapital.Det er beliggende i landsbyen Rinas og kaldes derfor Rinas International Airport. Der er en bus en gang i timen mellem lufthavnen og Tirana. Taxas og en god mulighed. De fleste biludlejningsselskaber, der tilbyder deres service i lufthavnen er Sixt, Avis, Eurocar, Europcar, Albanien biludlejning, LE Interprise, Albanien lufthavn leje en bil, og Hertz.

Tirana International Airport er Albaniens eneste internationale lufthavn. Kommunismens fald førte til politiske og sociale forandringer, og derfor nødt til at øge kapaciteten. Lufthavnen blev så renoveret mellem 2005 og 2008. Mellem 2005 og 2010 fordobledes antallet af passagerer, og i 2011 besøgte 1.817.073 passagerer lufthavnen.I 2001, opkaldt Tirana International Airport efter Mother Teresa. Det tjener mere end 30 europæiske destinationer.

Lufthavnen har fire forskellige barer og caféer og en restaurant. Det har og toldfrie butikker og andre shopping muligheder, herunder et smykke butik. Trådløst internet er gratis og omfatter erhvervs-og VIP-lounge.